Wikimedia
StoryEditor

Krásne gesto Zuzany Čaputovej: Pozrite si, čo prichystala zdravotníkom!

23.12.2020, 14:00
Celebrity
To je nádherné gesto, čo poviete?

Len pred niekoľkými dňami Zuzana Čaputová apelovala na obrovskú vyťaženosť zdravotníckeho personálu. ,,Dôležité sú teraz ľudské životy a zdravie lekárov, sestier a nemocničného personálu, ktorí ich v ťažkých podmienkach zachraňujú. Chráňme seba a chránime aj ich. Zvládneme to!'' vyjadrila sa v prejave, ktorý adresovala občanom Slovenskej republiky. Tých zároveň vyzývala k tomu, aby si na seba dávali čoraz väčší pozor a nesťažovali prácu doktorom a sestričkám. 

Okrem iného sa však Zuzana Čaputová rozhodla zdravotníkov potešiť inak. ,,Zdravotníci a zdravotníčky celý tento rok podávali, aj v týchto chvíľach podávajú, neuveriteľné výkony. V ohrození vlastného života a zdravia zachraňujú druhých, v ťažkých podmienkach, v absolútnom preťažení. Akékoľvek slová vďačnosti nikdy nevyvážia to, čo oni obetovali tento rok," uviedla prezidentka.

,,Dnes som sa aspoň niektorým zdravotníkom a zdravotníčkam, ktorí sa o mňa a kolegov starali počas roka a testovali nás, chcela symbolicky poďakovať za ich obetavosť. Verím, že aj taká maličkosť ako vlastnoručne napečené medovníky personálu v Univerzitnej nemocnici v Bratislave spríjemnili ich službu," napísala na sociálnu sieť k fotke, na ktorej držala sladké dobroty. A my len tlieskame a sme hrdí na to, akú máme prezidentku. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Zuzana Čaputová (@zuzana_caputova)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. október 2024 20:50