StoryEditor

Fanúšička poslala Adelu Vinczeovú modliť sa, aby mala dieťa. Jej reakcia vás dostane

16.12.2020, 10:00
Celebrity
O nezvyčajnej skúsenosti sa Adela rozhovorila na svojom blogu.

Udalosť sa odohrala len nedávno. Adela sa totiž stretla s podľa jej slov sympatickou pani, ktorá jej pripomenula jednu udalosť. ,,Vraj som v roku 2004 povedala so Sajfom do rádia veľmi nevhodný žart o Panne Márii. Odvetila som dáme, že neviem, o čom hovorí, ale že sa úprimne ospravedlňujem, ak sme sa jej nejako dotkli. Rovnako dobromyseľne mi poradila, aby som aj tak išla odprosiť na ktorúkoľvek púť, lebo také čosi sa neodpúšťa ani v nebi, ani na zemi. K tomu dodala ešte pološeptom: „Veď viete, chcete mať aj deti.“ Prekvapilo ma, že Pannu Máriu táto dáma vníma ako zatrpknutú entitu, ktorá si zapisuje nevhodné žarty a trestá hriešnikov bezdetnými manželstvami. Mala som o nej láskavejšiu predstavu,'' prezradila Adela vo svojom blogu pre Hospodárske noviny

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Viktor Vincze (@viktorvincze)

Známa moderátorka zároveň priznala, že sama vyrastala v kresťanských hodnotách a dbá na to, že odpustenie je jedným z tých najhlavnejších bodov. ,,Keďže sme boli v tejto veci obvinení spoločne so Sajfom, namietla som, že Sajfa sa na púť nevybral prosiť o odpustenie, no dieťa má. Po krátkom tichu som bez ďalších otázok poďakovala za dobrú radu a rozhovor som ukončila,'' napísala ďalej Adela. 

Mnohí si napriek tomu môžu myslieť, že Adela je neveriacim človekom, pravda je však inde. Ako priznala moderátorka, zrejme má inú predstavu o Bohu, než ostatní ľudia. To však neznamená, že ju nemá, práve naopak. ,,Môj Boh je láskavý. Nečaká, kedy by mohol niekoho trestať. Neuráža sa, má nadhľad a dokonca aj zmysel pre humor. Môj Boh odpúšťa, je trpezlivý a chápavý. Učí ma odpúšťať tým, ktorí ma iritujú, a pritom mi len často nastavujú zrkadlo,'' dodala.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 00:27