shutterstock.com
StoryEditor

Kate Middleton má obrovskú radosť: Ďalší potomok je na ceste!

15.12.2020, 18:40
Celebrity
Zahraničné médiá prišli so správou, že rodina Middletonovcov sa čochvíľa rozrastie.

Už od momentu, kedy sa Kate Middleton dostala do pozornosti médií, si ju celý svet zamiloval. Niet sa čomu čudovať - vojvodkyňa vytvára nielen skvelý dojem, ale zároveň je vzorom elegancie a dobrého životného štýlu. Spolu so svojou rodinou nepochybne zachraňujú reputáciu kráľovskej rodiny, ktorá bola zlá po škandále s princeznou Dianou. 

Do centra pozornosti sa okrem Kate dostala aj jej najbližšia rodina - a o čosi viac jej sestra, Pippa Middleton. Kate sa ju spolu so svojím manželom Williamom snažili dať dokopy aj s princom Harrym, no ich spoločné stretnutia nevyvrcholili v lásku. Pippa však nakoniec šťastie našla - a to po boku bohatého podnikateľa, ktorého si v roku 2017 zobrala za manžela. Kate z nej mala obrovskú radosť, nakoľko sú so sestrou najlepšími priateľkami, ktoré spolu trávia každú voľnú chvíľu.

Už krátko po svadbe sa na svet vypýtal syn Arthur. Onedlho k nemu pribudne ďalší súrodenec. S informáciou prišli weby Page Six a People. ,,Pippa a James sú nadšení. Je to fantastická správa v tomto ťažkom roku,'' prezradil zdroj blízky okolia páru. Samotná dvojica sa k radostnej novine ešte nevyjadrila. Niet však pochýb o tom, že Pippa mimoriadne potešila celú kráľovskú rodinu - s jej členmi má totiž skvelý, ukážkový vzťah.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 07:02