Moderátorka Didianaarchív D. D.
StoryEditor

Takto vyzerá bežný deň obľúbenej Dagmar „Didiany“ Dianovej

13.10.2020, 13:00
Celebrity
Vždy veselú moderátorku Didianu počuť z rádia každý deň, no o jej súkromí sa toho príliš veľa nevie. Nám prezradila, čo celé dni robí, a aj to, čo jej priniesla do života koronakríza.

„Priznám sa, v časoch najväčšieho strachu z pandémie som rozmýšľala, ako sa správať vo vysielaní. Manuál na pandémiu som totiž nikde nenašla. Riešila som vždy sama v sebe, či byť veselá alebo zádumčivejšia, o čom najmä rozprávať, lebo istý čas sa v každej správe vyskytli slová korona, COVID-19 alebo nakazení, ale lifestylových informácií ubudlo. Tak sme sa s poslucháčmi veľmi dobre dopĺňali, oni mi opisovali svoje zážitky a skúsenosti a ja občas tie moje príhody,“ začína svoje rozprávanie Didiana.

7.00
Už niekoľko rokov začínam vo Fun rádiu vysielať o 10.00, čiže vstávam buď o 7.00, alebo o 7.30. Závisí to od miesta, kde práve s partnerom spíme, či v Bratislave alebo v jeho domácnosti blízko Bratislavy. Vždy sa snažím prísť na 9.00 do rádia, nech mám hodinku pred vysielaním na prebratie aktuálnej situácie, vzťahov, občerstvenia, povinných jázd a ostatných faktorov, ktoré môžu ovplyvniť vysielanie. On air som štyri hodiny, pričom ide o one man show formát, kde si mixujem, rozprávam sa s poslucháčmi, píšem si s nimi, so správarkou riešime opäť aktuálne dianie, o čom rozprávať a čo zaujíma ľudí. Potom pozháňam nejaký obedík, či už v okolí práce zájdem do osvedčených bistier a indických reštaurácií, alebo si doma uvarím.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa didiana original (@didiana_original),

15.00
Okolo tretej prichádzam domov. Dva dni v týždni mávam online hodinu angličtiny. A pri online hodinách cudzieho jazyka rada zostanem. Môžem sedieť doma, piť domácu limonádu, nemusím byť zošnurovaná pred učiteľom, môžem sedieť zhrbená v teplákoch a je mi dobre. Takto neriešim, či mám na nohaviciach horčicu z obeda alebo zlomený necht, ale len to podstatné. Potom nastáva čas, keď skontrolujem stav v chladničke, idem nakúpiť, niečo uvarím, porobím v záhrade, pozriem na sociálne siete a ani neviem ako, je večer.

20.00
O ôsmej si idem zacvičiť, alebo so susedmi na jedno :-). Potom s partnerom venujeme pár minút spoločnej komunikácii, alebo len tak vedľa seba mlčíme, ja mu niečo povyčítam, on si počíta, potom naopak, a ideme spať.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa didiana original (@didiana_original),

23.00
Hodinu pred polnocou sa snažím byť v posteli, niekedy sa snažím zbytočne a o polnoci pozerám do telefónu... Asi si ho zakážem.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 06:53