Wikimedia
StoryEditor

Princezná Beatrice sa tajne vydala. Pozrite sa na nádherné zábery zo svadby

19.07.2020, 11:30
Celebrity
Svadba, ktorá sa mala odohrať koncom mája, sa nakoniec presunula až na júl.

Princezná Beatrice oznámila zásnuby s talianskym obchodníkom minulý rok. Od toho momentu sa celý svet tešil na ďalšiu kráľovskú svadbu - tentokrát v podaní dcéry princa Andrewa, Charlesovho mladšieho brata. Radosť zo svadby však prekazil koronavírus a istý čas sa zdalo, že sa obrad odkladá na neurčito. 

V skutočnosti však bolo všetko inak. Kráľovská rodina sa predsa svadbu rozhodla zorganizovať, no v čo najväčšej tajnosti. Sobáš, ktorý sa odohral v piatok, nebol vôbec vyhlásený v kostole a napriek karanténe sa ho zúčastnila aj kráľovná Alžbeta s manželom Filipom.

V sobotu neskoro večer boli zverejnené prvé snímky z obradu. ,,Gratulujeme princeznej Beatrice a pánovi Edoardovi Mozzimu. Pár mal malý súkromný obrad v kráľovskej kaplnke. Svoju svadbu oslávili s najbližšou rodinou,'' napísala k fotografiám kráľovská rodina. Beatrice mala na svadbe diamantovú tiaru kráľovnej Mary, ktorú jej zapožičala Alžbeta. Tá ju na svojej svadbe s Filipom v roku 1947 mala tiež. My len musíme uznať, že obrad vyzeral naozaj rozprávkovo.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

A closer look at Princess Beatrice’s beautiful wedding dress ? In a sweet tribute to her grandmother, Beatrice wore a vintage dress by Norman Hartnell, on loan from The Queen. It was remodelled and fitted by Angela Kelly and Stewart Parvin. She also wore the Queen Mary Diamond Fringe Tiara which was worn by Her Majesty on her wedding day in 1947. The dress is made from Peau De Soie taffeta in shades of ivory, trimmed with ivory Duchess satin, with organza sleeves. It is encrusted with diamanté and has a geometric checkered bodice. I love Bea’s dress. It’s so beautiful. It’s such a classy, elegant and unique dress. She looks absolutely stunning. It fits Beatrice to a tee. I was not expecting her to wear the Fringe Tiara but it looks stunning on her ❤️ I’m so happy for Beatrice and Edoardo. I hope they have a lifetime of happiness ? #katemiddleton #duchessofcambridge #princewilliam #dukeofcambridge #dukeandduchessofcambridge #britishroyalfamily #princegeorge #princegeorgeofcambridge #georgealexanderlouis #princesscharlotte #princesscharlotteofcambridge #charlotteelizabethdiana #princelouis #princelouisofcambridge #louisarthurcharlesofcambridge #princessbeatrice #princessbeatriceofyork #edoardomapellimozzi #princesseugenie #princesseugenieofyork #royalwedding #royalwedding2020

Príspevok, ktorý zdieľa The Beautiful Cambridge Family (@the_cambridge_family_),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

#Repost @the_mountbatten_windsors ・・・ Congratulations to HRH Princess Beatrice and Mr Edoardo Mapelli Mozzi! The couple were married in a small private ceremony at the Royal Chapel of All Saints at Royal Lodge, Windsor on Friday 17th July. . Princess Beatrice and Edoardo Mapelli Mozzi celebrated their wedding with the closest family. . The happy couple and pictured with Her Majesty The Queen and The Duke of Edinburgh. . Princess Beatrice wore a vintage dress by Norman Hartnell and the Queen Mary diamond fringe tiara, both belonging to Her Majesty The Queen. The tiara was worn by Her Majesty on her wedding day in 1947. . Photograph by Benjamin Wheeler #PrincessBeatrice #PrincessBeatriceofYork #BritishRoyalty #BritishMonarchy #RoyalWedding

Príspevok, ktorý zdieľa Dream Wedding Ideas ? (@dreamweddingideas_goals),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

#royalwedding #princessbeatrice #princessofyork

Príspevok, ktorý zdieľa ❤? All About Princess ?❤ (@princess.royal.world),

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 23:33