„Mám za sebou veľmi dlhú históriu ako žena, ktorá meria 154 cm – čo je dosť limitujúce. Musela som veľmi svedomito pracovať, aby som stvárnila postavy, ktoré majú svoju dôstojnosť.“
StoryEditor

Tieto deti sa najviac podobajú na svoje slávne mamy z Hollywoodu

08.07.2020, 17:00
Celebrity
Niektoré herečky by mohli svoje dcéry bez okolkov vydávať za svoje sestry, iné vyzerajú ako ich mladšie dvojníčky. ZDEDILI okrem podoby aj ich talent?

Reese Witherspoon & Ava
Reese Witherspoon (44) má dve deti s hercom Ryanom Phillippom, s ktorým sa rozviedla už v roku 2007, a jedného syna s agentom na vyhľadávanie talentov Jimom Tothom, ktorého si vzala v roku 2011. Najstaršia Ava má dnes už 20 rokov, študuje na Univerzite v Berkeley a má za sebou slušné úspechy v modelingu. Okrem toho pekne kreslí, fotografuje a skvelo sa vyzná v móde, čo často využíva jej mama a pred odchodom na slávnostnú premiéru či recepciu sa vždy spýta na jej názor. Zostáva však skromná a nohami stojí pevne na zemi. Ava je na svoju mamu veľmi hrdá a rada jej na červených kobercoch robí spoločnosť.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Reese Witherspoon (@reesewitherspoon),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ava (@avaphillippe),


Meryl Streep & Mamie
Meryl Streep (70) má s manželom, sochárom Donom Gummerom, jedného syna a tri dcéry. Najviac sa na ňu podobá Mary Willa (36), prezývaná Mamie. V tomto prípade jablko naozaj nepadlo ďaleko od stromu – Mamie je herečka, za divadelné predstavenia získala niekoľko prestížnych cien a zahrala si napríklad vo filmoch Vedľajšie účinky, Zažiť Woodstock, Nikdy nie je neskoro (s Meryl Streep hrali matku s dcérou), v seriáloch Doktorka Emily, Dobrá manželka či Temný prípad. Vo februári 2019 sa jej narodil syn a z Meryl tak spravila prvýkrát babičku.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Meryl Streep? (@meryl_streep_my_world),


Demi Moore & Rumer
Demi Moore (57) má za sebou tri manželstvá a s akčným hrdinom Bruceom Willisom má tri dcéry. Najstaršia Rumer (31) svojich rodičov nezaprie a snaží sa presadiť ako herečka a speváčka. Videli sme ju v trileroch Rukojemník, Oko za oko či v Tarantinovom filme Vtedy v Hollywoode. Okrem toho sa stala víťazkou americkej verzie Let´s Dance, kde tancovala s Valentinom Čmerkovským, rodákom z Ukrajiny a známym šampiónom v latinsko-amerických tancoch. S kamerami ju mama zoznamovala hneď od začiatku – najala si profesionálneho kameramana, aby detailne nakrútil celé jej narodenie.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ДЕТИ ЗВЕЗД (@allegraalba),

Catherine Zeta-Jones & Carys
Catherine Zeta-Jones (50) má s Michaelom Douglasom (75) syna Dylana (20) a dcéru Carys (17), z ktorej vyrastá rovnaká femme fatale, ako je jej mama. Dokázala to v reklamnej kampani na luxusné kabelky, v ktorej obe účinkovali. Do sveta šoubiznisu ju však mama zatiaľ nepustila. Catherine drží svoje deti nakrátko a ani ony sa nechcú len zviesť na slávnom mene. „Najviac ma hnevá, keď si ľudia myslia, že mi všetko spadne z neba len preto, že som zo slávnej rodiny,“ posťažovala sa Carys, ktorá študuje na strednej škole hudobno-dramatický odbor.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa CZD (@carys.douglas),

Katie Holmes & Suri
Katie Holmes (41) má z búrlivého vzťahu s Tomom Cruisom, s ktorým sa rozviedla pred ôsmimi rokmi, 14-ročnú dcéru Suri. Po mame zdedila tmavé vlasy, hnedé oči a exotický tón pleti. „Vždy bolo pre mňa najdôležitejšie, aby z nej vyrástla sebavedomá a húževnatá mladá dáma, a myslím, že sa mi to podarilo,“ pochvaľuje si svoje výchovné metódy Katie v magazíne InStyle. S otcom sa Suri nestýka, dôvodom je jeho zanietenosť pre scientológiu, od ktorej ju chce Katie uchrániť. Bývajú spolu v newyorskom byte, ktorý si zariadili v retro štýle doplnkami z blších trhov.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @actorzrevolutionz7,

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
17. apríl 2024 08:44