Dušan Kittler
StoryEditor

Motivuje ho byť lepším človekom a dokáže mu stále pomôcť. Takáto je Adela Vinczeová ako manželka

27.03.2020, 08:30
Celebrity
Viktor Vincze sa v jednom zo svojich rozhovorov priznal, ako vníma svoju manželku.

Napriek tomu, že tejto dvojici od samotných začiatkov fandil len málokto, Viktor a Adela dokazujú, že vek je v láske len číslo. Aj keď je medzi nimi 10 rokov rozdiel, v ich živote to akoby nebadať - okrem toho, že z nich na verejnosti neustále srší láska, sa totiž zhodujú aj v súkromnom živote. Práve o tom sa Viktor rozhovoril v jednom zo svojich rozhovorov.

„Inšpirovala ma správať sa ekologickejšie, žiť zdravšie. Začal som viac cvičiť, schudol som. A tiež ma ovplyvnila v tom, že mi dáva nový pohľad na veci, ktoré mi občas skomplikujú život. Či už sa týkajú práce, alebo kamarátsko-rodinných vzťahov,“ prezradil na adresu svojej manželky redaktor a moderátor.

Zároveň priznal, že naša najlepšia moderátorka je mimoriadne empatickým a rozumným človekom, čo je vlastnosť, ktorá ju robí jedinečnou. „Adel jednoducho vie, ako upokojiť moju dušu, keď mi je ťažšie, v tom smere je absolútna majsterka. A to je niečo, čo sa snažím od nej naučiť, hoci zatiaľ sa mi to veľmi nedarí. Nie som si istý, či by som dokázal poskytnúť nejakému človeku, ktorý sa trápi, rovnakú útechu, ako to dokáže ona,“ dodal Viktor.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Určite ste si všimli, že sa v posledných dňoch venujem aj iným dôležitým témam, ako prírode. Tá od nás aktuálne aspoň na chvíľu oddychuje a keď sa ľudstvo vráti do starých koľají, určite sa aj ja hneď vrátim na skládky a do MHD. Ale tisícky rodičov, ktorí majú doma detičky s epilepsiou neoddychujú nikdy, či vonku zúri alebo nezúri nejaká korona. Len na Slovensku je 8 tisíc malých, 50 tisíc dospelých epileptikov a dnes majú svoj ?fialový Svetový deň?. O najčastejšom detskom neurologickom ochorení stále koluje množstvo mýtov a aj v OZ @melibeli.sk, ktoré pomáha rodinám s epileptickými deťmi, sa ich snažia vysvetľovať. Napríklad, keď má niekto záchvat, naozaj mu nepchajte varechu do úst ani mu nevyťahujte jazyk, hlavne mu poriadne chyťte a chráňte hlavu. Je to trochu ako pri zdravých ľuďoch. Poznáte to, keď vami niečo vnútorne “zatrasie”, najviac vám pomôže pevná opora blízkeho, ktorý vás dokáže opäť ukotviť v radosti života. Epileptik to potrebuje dvojnásobne. . ?A malá súťaž! Napíšte do komentára čo s vami v živote zatriaslo, prípadne nezastriaslo a označte niekoho, kto vám bol vtedy najväčšou oporou. ZDIEĽAJTE tento post vo vašich stories priamo cez funkciu pod fotkou a niekomu z vás pošleme toto tričko, aj s osobným venovaním a našimi podpismi! ?#svetovydenepilepsie #fialovyden #purpleday #melibeli

Príspevok, ktorý zdieľa Viktor Vincze (@viktorvincze),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Po nejasných článkoch v bulvári ste ma zaplavili otázkami, či sme sa naozaj rozhodli adoptovať si dieťa. Ešte nie. Náhradné rodičovstvo je komplikovaným a zdĺhavým procesom, počas ktorého si štát aj budúci rodičia preveria, či sú na túto životnú úlohu pripravení. A my to zatiaľ nevieme. Sme len na začiatku poznávania cesty, ktorá nám môže navždy zmeniť životy. Ale rovnako sa môže kedykoľvek aj predčasne skončiť, pretože tu nie je priestor na akékoľvek hrdinstvá. Ideme do toho so všetkou pokorou, rešpektom, ale aj nádejou. Lebo ako hovorí Pišta Vandal, prestali sme čakať na zázrak. Pre niekoho môžeme byť tým zázrakom my. . #adoption #marriage #vinczeovci foto: @danielinuholpohladu

Príspevok, ktorý zdieľa Viktor Vincze (@viktorvincze),

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 03:56