shutterstock
StoryEditor

Vojna medzi Angelinou Jolie a Jennifer Aniston pokračuje. Dohru bude mať zrejme až na súde!

25.03.2020, 10:30
Celebrity
Zdá sa, že súboj medzi hereckými kolegyňami neutícha...

Prvýkrát sa o spore medzi Jennifer Aniston a Angelinou Jolie začalo rozprávať po tom, čo sa Angelina dala dokopy s Bradom Pittom. Ten bol v časoch, keď sa so známou herečkou spoznal, ženatý so seriálovou Rachel. Počas natáčania filmu Pán a Pani Smithovci sa však rozhodol pre vzťah s Angelinou. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Shiloh Jolie-Pitt (@shilohjoliepittofficial),

Napriek tomu, že svoju vtedajšiu manželku opustil, Jennifer voči nemu nepestovala žiaden hnev či nenávisť. Bradovi po rokoch, keď sa mu predsa rozpadol aj vzťah s Angelinou, odpustila. Od toho momentu sú dobrými priateľmi a viaceré médiá špekulujú o tom, že si dvojica opäť hľadá k cestu sebe. To sa však Angeline Jolie nepáči. 

Priateľský vzťah s Jennifer nemá totiž len Brad, ale aj jeho deti. Povráva sa, že Jennifer dokonca plánuje ponúknuť rolu Bradovej dcére v novom filme, ktorý produkuje. Angelina je z toho údajne na nervy a nechce, aby sa s ňou jej deti stretávali.

„Angelina požiadala, aby bol Jennifer zamedzený prístup k jej deťom. Aby ju ešte viac urazila, podala novú žiadosť o preverenie spôsobilosti Brada postarať sa o ne. Jej rozhodnutie šokovalo úplne všetkých - a hlavne deti," prezradil zdroj z okolia Angeliny. Ako to nakoniec dopadne, bude zrejmé až o niekoľko týždňov.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. apríl 2024 05:36