Beckhamovci žijú v manželstve už vyše 20 rokov. Aj keď médiami neraz prebehla informácia o tom, že ich vzťah prežíva krízu, David a Victoria to stále ustáli. Sú tak perfektným príkladom pre svoje štyri deti - Brooklyna, Romea, Cruza a najmladšiu dcérku Harper.shutterstock
StoryEditor

Zamiloval sa do nej na prvý pohľad. David Beckham opísal, ako spoznal svoju manželku

29.01.2020, 10:00
Celebrity
Slávni manželia, ktorí to spolu ťahajú už vyše 20 rokov, sú naozaj ukážkovým párom.

Prvé stretnutie úspešného športovca a vtedy ešte členky skupine Spice Girls sa odohralo v roku 1997. Victoria sa vtedy šla pozrieť na charitatívny zápas v Manchestri. Už ako ju úspešný futbalista prvýkrát zbadal, zamiloval sa, spočiatku len platonicky. ,,Spoluhráčom som povedal, že toto bude moja žena,'' spomína si s úsmevom na tvári jeden z najznámejších športovcov sveta.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Getting matching highlights with your hubby? Absolute relationship goals. {Victoria and David Beckham at the Live 8 concert in London in 2005}

Príspevok, ktorý zdieľa Bring Back 2003 (@bringback2003),

Hneď po zápase pozval Victoriu na večeru do francúzskej reštaurácie. Tá jeho pozvanie prijala ešte netušiac, že už dva roky na to mu povie áno aj pre oltárom. Dnes má slávny pár spolu štyri deti - troch chlapcov a dcérku Harper, ktorá len nedávno začala chodiť do školy. 

Napriek médiám, ktoré istý čas prinášali pravidelne informácie o krachu ich manželstva, rodina Beckhamovcov drží pohromade a sú naozaj ukážkovou rodinou. ,,Ľudia si o našom zväzku vymýšľajú hlúposti už dvadsať rokov. S Davidom sme na ne zvyknutí, ignorujeme ich a žijeme svoj život.  Čo ma ale mrzí je fakt, že mnohé z týchto vecí vplývajú aj na ľudí okolo nás. To sa mi nezdá fér.  Obaja však vieme, že sme silnejší spolu než osamote. Aby som bola presná. Všetko je to o rodine. Sme najsilnejší, keď sme všetci šiesti spolu. Ctíme si naše rodinné puto," vyjadrila sa pre magazín Vogue Victoria. 

Britská rodina, a to aj napriek tomu, že má už doma pubertiakov, spolu stále chodí na dovolenky a užíva si čas pohromade. To sa v dnešnom svete a tobôž v svete šoubiznisu tak často nevidí. Palec hore!

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Happy Thanksgiving to all those celebrating today ?? Kisses from us all xxx

Príspevok, ktorý zdieľa Victoria Beckham (@victoriabeckham),

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 14:31