shutterstock.com
StoryEditor

Priznanie Jennifer Lopez: Zvažovala som, že sa stanem striptérkou

09.01.2020, 08:00
Celebrity
Jedna z najkrajších žien sveta nemala rozprávkové začiatky. Ešte predtým, než sa stala slávnou dokonca uvažovala o nie veľmi lichotivom ženskom povolaní.

Latinská diva Jennifer Lopez patrí k najkrajším ženám z celého sveta. Zatiaľ čo dnes jej pri nohách leží takmer celý svet, v minulosti to tak veru nebolo. Speváčka mala dokonca chvíle, keď bola na tom finančne veľmi zle a uvažovala o povolaní tanečnice pri tyči. Priznala to v jednom zo svojich posledných rozhovorov.

Jennifer strávila vo filme Hustlers striptérku Ramonu, a tak sa jej novinári pochopiteľne spýtali, či niekedy uvažovala nad takýmto povolaním. Jej odpoveď šokovala. ,,Áno, uvažovala som nad tým,'' začala kráska. ,,Znelo mi to dobre vzhľadom na to, že som bola zlomená a jedávala každý deň len pizzu,'' opisuje svoje zmýšľanie umelkyňa.

Jej kamarátky ju nahovárali, že si tancom pri tyči môže zarobiť niekoľko tisíc dolárov. Zároveň priznala, že sama mala niekoľko priateliek, ktoré v takýchto kluboch tancovali, najmä v New Yersey. ,,Nikdy som to však neurobila,'' dodala Jennifer a priznala, že ju rola Ramony donútila premýšľať aj nad tým, ako musia ženy, ktoré sa vyberú dráhou striptériek, uvažovať.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Married to the money. ?? #Ramona #HustlersMovie

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Lopez (@jlo),

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 12:59