shutterstock.com
StoryEditor

Šesť dôvodov, prečo je päťdesiatnička Jennifer Lopez stále na vrchole

27.12.2019, 09:00
Celebrity
Autor:
TV MAX
Hovorí sa jej kráľovná šoubiznisu. A my vieme prečo!

Dôvod č. 1: Nič nie je nemožné!
„Život sa začína tam, kde sa končí vaša zóna komfortu,“ uviedla diva k fotke, na ktorej drie pri tanečnej tyči. Nie, nezačala novú kariéru, pripravovala sa na nakrúcanie filmu ZLATOKOPKY z prostredia striptízových barov (film môžete vidieť aj v našich kinách). Paradoxne, hoci je vynikajúca tanečnica, „vrtenie“ pri tyči je podľa nej tvrdá drina. Dôkazom sú početné modriny, ktoré týmto spôsobom získala.

Dôvod č. 2: Pozná sa s každým
V nočnej šou Jamesa Cordena uviedla, že má v mobile kontakt azda na každého človeka zo šoubiznisu. A prečo to aj nevyužiť? Na módnu prehliadku prestížnej značky VERSACE v Miláne si ju ako hlavnú tvár vybrala sama Donatella Versace, ktorá so speváčkou spolupracuje už niekoľko rokov. Keď sa na záver objavila v krásnych zelených šatách (podobné mala oblečené už v roku 2000 na odovzdávaní hudobných cien Grammy), hostia skoro prestali dýchať.

Dôvod č. 3: Maká na sebe
Keď začínala svoju kariéru, bola to jedna ostýchavá, jemne sa usmievajúca Hispánka s veľkým nosom. No už po uvedení filmu SELENA jej hviezda rýchlo vystrelila nahor. Na poli šoubiznisu nemala konkurenciu – vedela hrať, spievať, tancovať a po pár „vylepšeniach“ aj čertovsky dobre vyzerala... A tak je to aj dodnes. Hoci má 5 krížikov na chrbte, svojou postavou a energiou zaženie konkurenciu šmahom ruky do kúta.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Lopez (@jlo),

Dôvod č. 4: Randila (azda) s každým
Jennifer alebo J. Lo je zberateľkou diamantových prsteňov a kráľovnou rozvodov a odkopnutých milencov. Randila so spevákom P. Diddym, hercom Benom Affleckom, spevákom Marcom Anthonym, tanečníkom Casperom Smartom, atď., atď. Momentálne žiari po boku bývalého bejzbalového hráča ALEXA RODRIGUEZA, ktorý ju pred rokom romanticky požiadal o ruku priamo na pláži.

Dôvod č. 5: Deti nadovšetko
Vo vzťahu s bývalým manželom Marcom Anthonym sa im narodili dvojičky – MAXIMILIAN DAVID a EMME MARIBEL. V roku 2008 predali manželia práva časopisu PEOPLE na prvé fotografie novorodencov a zinkasovali za to neuveriteľných 6 miliónov dolárov! V tom čase to bola najvyššia suma, aká bola kedy vyplatená za exkluzivitu fotografií. Predbehli ich už len Pittovci so svojimi dvojičkami Knoxom a Vivienne, ktorí utŕžili 15 miliónov.

Dôvod č. 6: Stroj na peniaze
J. Lo vie, ako obracať peniaze, má nos aj na ich násobenie. Už niekoľko rokov má svoju značku parfumu, prednedávnom predstavila novú vôňu. Okrem toho sa venuje produkcii a veľa času jej zaberajú aj charitatívne organizácie, v ktorých sa horlivo angažuje.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 14:34