shutterstock.com
StoryEditor

Má 50, no do vrecka strčí aj 20-ročné tínedžerky. Jennifer Lopez dnes oslavuje polstoročnicu

24.07.2019, 18:00
Celebrity
Obľúbená americká speváčka, herečka a producentka ako keby zastavila čas. Nielenže sa vo svete šoubiznisu drží už vyše 20 rokov, navyše vyzerá lepšie ako jej niektoré hollywoodske kolegyne.

Jennifer, ktorej rodičia pochádzajú z Puerto Rica, túžila byť hviezdou už od útleho veku. Napriek menším úlohám vo filmoch a seriáloch sa o nej svet dozvedel až keď mala 30tku na krku. V tom roku jej totiž vyšiel jej prvý debutový song s názvom On the 6. instagram

instagram

Aj keď pred ňou jej kolegyne mali výrazný náskok, Jennifer Lopez, ktorú ľudia poznajú ako JLo, sa zahanbiť nedala, práve naopak. Latinská speváčka na sebe nikdy neprestala makať a do dnešného dňa pracuje na svojom hlase a speve so špeciálnou učiteľkou. Osobitnou kategóriou je však aj jej telo, s ktorým by mohla zahanbiť nejednu tínedžerku.

instagram

Ikonická hviezda sa rozhodla osláviť okrúhle narodeniny nielen so svojou najbližšou rodinou, ale aj so svojimi fanúšikmi. Momentálne sa totiž nachádza na turné, ktoré, možno práve kvôli tomu, symbolicky nazvala Toto je moja párty.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

It’s your party, Jennifer! Thank you for inviting all of us to share this special day with you. ? ? ?

Príspevok, ktorý zdieľa Alex Rodriguez (@arod),

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
22. apríl 2024 20:49