archív Janka Dann
StoryEditor

Zobrazí vás, ako keby ste boli z rozprávky. Šikovná Janka Dann vytvára milé a originálne ilustrácie

04.11.2019, 12:00
Celebrity
Aj keď umenie nikdy neštudovala a väčšinu svojho času trávi na športovom štadióne, Jankina tvorba oslovuje tisíce ľudí. A my sa ani nečudujeme prečo.

Šikovná Slovenka pochádza z Trenčína. Aj keď je v tomto meste možné študovať na strednej umeleckej škole, Janka túto možnosť nikdy nevyužila. Nevidí to však ako svoju nevýhodu, práve naopak. To, že sa základy kresby učila v podstate ako samouk, jej totiž pomohlo vytvoriť si jedinečný štýl, vďaka čomu sa jej dnes hrnú zákazky jedna radosť. 

Jankina tvorba je totiž výnimočná v tom, že sa rozkošné ilustrácie nielenže podobajú na zákazníka, ale zároveň nesú jeho charakteristické prvky. Vzniká tak personalizovaná ilustrácia, na ktorej sa spoznáte nie len vy. Sama Janka však nevie, prečo presne sa na tento štýl zamerala. Jedným z dôvodov je nepochybne aj spätná väzba. 

,,To je to, čo ma na tejto práci napĺňa. To, že sa niekomu páči moje vyobrazenie jeho samotného alebo jeho blízkych, mi dáva dobrý pocit a poháňa ma to ďalej,'' vraví šikovná Slovenka. Záujem o ilustrácie je dokonca taký veľký, že sa ich rozhodla ponúkať potlačené na tričkách či obaloch na mobil. ,,V prvom rade pre mňa však nie je moja práca typickou prácou - nerobím to preto, že musím, ale preto, že chcem,'' dodala Janka. My jej držíme prsty aby sa jej darilo minimálne tak, ako doteraz. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

? S Ú Ť A Ž o vlastnú personalizovanú ilustráciu ? K môjmu predošlému príspevku bude prispôsobená aj táto súťaž, a síce: Ak sa chcete zapojiť, napíšte mi do komentára, ČO STE KEDY UROBILI AJ NAPRIEK TOMU, ŽE VÁS MNOHÍ ODHOVÁRALI, A TERAZ VIETE, ŽE STE SA ROZHODLI SPRÁVNE A NEĽUTUJETE TO. ? Toto je jediná podmienka súťaže. Vôbec nemusíte lajkovať tento príspevok, sledovať ma či označovať svojich priateľov (ale ak to urobíte, budem, samozrejme, len a len rada). Teším sa na vaše zážitky a rozhodnutia, za ktorými sa ukrýva vaša sila a nezlomná viera. ? Vyhodnotenie súťaže bude 26. mája... ? #sutaz #jankadann #jankadannillustrations #jankadannillustration #jankadannillustrator #illustrator #illustration #art #lifestyle #competition #trencin #dnessutazim

Príspevok, ktorý zdieľa Janka Danková (@janka.dann),

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 03:23