Martin Kubica
StoryEditor

Dobrotou nesršil len na verejnosti, ale aj v súkromí. Pozrite si, ako veľkoryso sa zachoval Karel Gott

04.10.2019, 11:00
Celebrity
Nie len celebrity, ale aj obyčajní ľudia, ktorí sa s božským Kájom stretli, hovoria, že maestro bol skutočne veľkorysý človek.

Už krátko po tom, ako sa na verejnosť dostala informácia o smrti Karla Gotta, sa všetky sociálne siete zaplavili odkazmi pre českého slávika. Ten bol podľa spomienok celebrít človekom, na ktorého sa jednoducho nedá zabudnúť. 

Milú spomienku na maestra má však aj novinárka Mirka. Tá sa s Karlom Gottom stretla ešte za čias, keď pôsobila ako redaktorka v rádiu. V tom čase ešte len začínala, a tak ju príležitosť, robiť rozhovor s tak významnou osobnosťou, nesmierne potešila. ,,Ako rádio, v ktorom som pracovala, nás pozvali do pražského Manesu na akciu, kde spieval Karel Gott. Povedala som si, že to využijem a poprosím ho o rozhovor. Pred koncertom som to však nestihla, '' opisuje svoju spomienku na Karla. Čakala tak, kým koncert skončí.

Koncert však trval až do pol druhej. Po jeho skončení sa pretlačila medzi fanúšikov, ktorí sa s maestrom rozprávali a poprosila ho o rozhovor. Ten jej však zdvorilo oznámil, že je už príliš unavený. ,,Samozrejme som to rešpektovala.. zrejme však videl sklamanie na mojej tvári, a tak sa milo usmial a povedal, nech sa teda pýtam,'' spomína redaktorka. ,,Pamätám si na ten moment, pretože sa so mnou rozprával veľmi dlho a bola som očarená tým, že napriek únave bol na mňa nesmierne milý,'' dodáva. 

archív M.J.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
28. apríl 2024 03:56