Wikimedia
StoryEditor

Tušil, že jeho čas sa kráti. Karel Gott poslal svojím deťom odkaz, ktorý vás chytí za srdce

03.10.2019, 09:00
Celebrity
Česká legenda tušila, že tu pre svoje deti nebude večne...

Približne štyri mesiace dozadu vydal Karel Gott duet so svojou dcérkou Charlottou Ellou. Dojemná skladba, ktorá si okamžite získala tisíce fanúšikov, sa okamžite stala populárnou. Všetci sa zamerali najmä na krásny hlas Gottovej dcérky, ktorý znel v kombinácii s hlasom jej otca dokonalo. 

Až teraz, po smrti maestra si však fanúšici uvedomili, že sa jednalo o skladbu, v ktorej sa Karel Gott lúčil. Aj keď spevák priznal zákernú chorobu až začiatkom septembra, pravdou je, že o nej vedel už v čase, keď duet vznikal. Touto cestou chcel zrejme svojim deťom zanechať odkaz. ,,Predtým než zaspím, chcem počuť tvoj hlas. Nech zostane večných aj tých pár chvíľ, keď si spievala zo všetkých svojich síl. Tvoj koreň je tuhý ako kmeň, stromy však dorastú, nezabudni. V korunách vedie tísice ciest, na konci každej sa však stretneme,'' spieva sa v piesni, ktorú naspieval s krásnou dcérkou.

Rodina znáša odchod milovaného manžela a skvelého otca veľmi ťažko. ,,S najhlbším zármutkom v srdci oznamujem, že nás v utorok, krátko pred polnocou, po ťažkej a dlhej chorobe, opustil môj milovaný manžel Karel Gott. Odišiel doma, v tichom spánku,'' vydala oficiálne vyjadrenie Ivana Gottová, ktorá zároveň poprosila, aby rešpektovali súkromie ich neplnoletých detí. Tie znášajú odchod otca príliš ťažko...

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 14:18