shutterstock
StoryEditor

Dcére speváčky Pink sa smiali, že je škaredá a ona tomu uverila. Jej mama zvládla situáciu bravúrne

27.08.2019, 11:00
Celebrity
Speváčka sa o silný odkaz podelila na odovzdávaní cien, kde priznala, že jej staršia dcérka plakala v aute kvôli svojmu vzhľadu.

Pink, vlastným menom Alicia Moore, sa so svojou ďakovnou rečou zaradila medzi tie, ktoré si svet bude pamätať ešte veľa rokov. Na odovzdávaní cien VMA sa totiž priznala so skúsenosťou, ktorú by máloktorá celebrita vypustila von.

,,Viezla som dcéru do školy a ona mi povedala, že je najškaredšie dievča, aké poznám,'' začala speváčka svoj predslov. 8-ročná Willow uverila totiž rečiam jej spolužiakov. ,,Opýtala som sa jej, vidíš, že si nechávam dorásť vlasy? Odpovedala, že nie mami. Opýtala som sa jej, vidíš, že sa snažím zmeniť svoje telo? Odpovedala taktiež, že nie mamka. Spýtala som sa jej ďalej či vidí, ako sa snažím zmeniť svoje prezentovanie. Aj na to odpovedala nie,'' opisovala cestu do školy hviezda.

,,Nakoniec som sa jej spýtala, či vidí, ako vypredávam haly po celom svete. Na to mi povedala, že áno,'' spomínala speváčka. ,,Tak dievčatko moje, nemeníme sa, zoberieme si svoje zrnko piesku do mušle a spravíme z nej perlu. Tak isto pomáhame ostatným ľuďom meniť sa, aby mohli vidieť viac typov krásy, nie len tú povrchnú,'' ukončila svoj príhovor a my len nemo súhlasíme. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. apríl 2024 04:34