shutterstock
StoryEditor

Courteney Cox skrývala pred kamerou žiaľ. Scénu s narodením dieťaťa natáčala len deň po svojom potrate

23.08.2019, 12:00
Celebrity
Krásna herečka, ktorá stvárnila ikonickú Monicu Geller, sa deň po strate svojho bábätka postavila pred kamery a to rovno na scénu, ktorá bola pre ňu najťažšia.

Smutné tajomstvo si pred verejnosťou Courteney Cox nechávala pre seba. Podeliť sa so svetom o tom, aké bolo pre ňu ťažké otehotnieť, sa rozhodla až po viac ako 20 rokoch. V skutočnosti však mala opačný problém ako seriálová Monica, ktorej sa nedarilo stať sa matkou. Courteney totiž niekoľko krát potratila.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

My all year birthday gift! I miss you J xx

Príspevok, ktorý zdieľa Courteney Cox (@courteneycoxofficial),

Donosiť a porodiť jedinú dcérku Coco jej pomohlo umelé oplodnenie až tesne pred 40-tkou. Práve kvôli tomu sa rozhodla začať s vlastnou šou, v ktorej pomáha ženám s podobným osudom, ako mala ona sama. Do dnešného dňa si totiž pamätá, aké ťažké bolo prežiť každý jeden potrat. ,,Pamätám si ako som potratila a o deň na to sme natáčali scénu, v ktorej Rachel porodila a my sme sa tešili z malej Emmy,'' opisuje svoje spomienky herečka. 

,,Bolo to strašné a zničujúce, no musela som sa stále tváriť šťastne a zábavne,'' dodala Courteney. V spomínanej scéne si maličké bábätko dokonca pochovala na rukách a následne sa s Chandlerom začala snažiť o druhé. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Daha önce bu fotoğrafı görmüş müydünüz?

Príspevok, ktorý zdieľa Dizi Nord (@dizinord),

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. apríl 2024 23:35