StoryEditor

Bála sa, že je pre tento svet príliš škaredá. Dnes pomáha ženám nájsť sebalásku

25.01.2022, 09:00
Celebrity
Speváčka Celeste Buckingham sa pred časom rozhodla prísť na nové myšlienky tak, že opustila Slovensko. Uvedomila si, že jej fyzické i psychické zdravie už veľmi dlho trpí. Okamžite sa odhodlala prehodnotiť svoj vzťah k jedlu či svojmu telu. 

Celeste Buckingham odštartovala svoju spevácku kariéru po vystupovaní v známej televíznej šou už v šestnástich rokoch. Avšak po celý čas si jej fyzický či psychický stav vytrpel naozaj mnoho. Totiž človek, ktorý sa zdá byť ten najsilnejší, môže byť vo svojom vnútri často ten najkrehkejší. Pred pár rokmi nabrala odvahu na to, aby prehovorila o svojich zdravotných problémoch, ktorými si aj v súčasnosti prechádza veľmi veľa žien. 

Hladovala, aby dosiahla štandard

Speváčka zvykla vždy počas roka stráviť nejaký ten čas na portugalskom ostrove Madeira. Snažila sa totiž načerpať energiu, ktorú potrebovala. V poslednej dobe bola na ostrove omnoho dlhší čas - a to, aby našla nielen samú seba, ale aj svoju stratenú silu. Nebolo to tak dávno, čo totiž priznala, že trpí dysmorfofóbiou (pozn. redaktora, strach z vlastnej škaredosti).

„Prešla som si  anorexiou, mnohými až nezdravými a nebezpečnými diétami. Viem, že je to hlavne moja chyba, že som samú seba nechala presvedčiť, že toto sú tie najlepšie spôsoby ako schudnúť a dosiahnuť ten štandard, ktorý som aj dlhé roky mala,“ priznala speváčka na sociálnej sieti, ktorá dodala, že je strašné, ako si my ľudia určujeme štandard, ako vyzerať. Nikto však celý čas ani netušil, čím si musela speváčka dlhé roky prechádzať.

„Bola som vždy veľmi chudá , vždy som mala dokonalý makeup, nevyšla som vyniesť smeti bez toho, aby som bola nalíčená. Naproti tomu, ako podľa niektorých ľudí vyzerám teraz na svojich fotografiách, to zvonka možno vyzeralo veľmi príťažlivo. Ale na druhej strane to pre mňa bolo vnútorne psychicky absolútne peklo,“ povedala Celeste Buckingham v jednom zo svojich príbehov na sociálnej sieti a dodáva, že má z toho fyzické následky dodnes.

Článok pokračuje na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 02:59