shutterstock.com
StoryEditor

Príliš mladé na sobáš! Tieto celebrity vstúpili do manželstva na prahu dospelosti

30.07.2019, 15:00
Celebrity
Mladí a pochabí, aj tak by sa dali odôvodniť unáhlené rozhodnutia ľudí v násťročnom veku, nad ktorými časom vyzrejú a oľutujú ich. Reč je o vstupe do manželstva ešte pred dovŕšením dospelosti, o čom by vedeli rozprávať viaceré zvučné mená. A vy ste to o nich pritom zrejme ani netušili.

Marilyn Monroe (†36). Nechcela ísť do detského domova

Celý život túžila po šťastí a láske, ktorú hľadala v mnohých mužských náručiach. Medzi prvých takýchto mužov patril rodinný priateľ James Dougherty. Keď mala Marilyn iba 16 rokov, mladíka si vzala za manžela. Písal sa rok 1942 a hlavným dôvodom, prečo sa postavila pred oltár, bolo, aby sa ako sirota nemusela presunúť do ďalšieho detského domova. Pár sa rozviedol o pár rokov neskôr, v roku1946.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

A classic, captured in time. #MarilynMonroe #blondebeauty (?#MiltonHGreene)

Príspevok, ktorý zdieľa Marilyn Monroe (@marilynmonroe),

Olivia Wilde (34). Chvíľku bola princeznou

Stavíme sa, že toto ste dozaista netušili! Krásna Olivia sa totiž ešte ako mladučká slečna vydávala, a to dokonca za talianskeho princa! Ten bol súčasne filmár a volal sa Tao Ruspoli. Vzali sa v roku 2003, keď mala Wilde čerstvých 18. No a v roku 2011 sa manželia rozviedli, pričom už o dva roky neskôr sa herečka zasnúbila s novým frajerom Jamesom Sudeikisom, s ktorým rok nato splodila syna.

Drew Barrymore (43). Vymýšľala už zamlada

Rebelka každým kúskom svojho ja. Aj tak by sme mohli označiť dnes už dvojnásobnú mamičku Drew, ktorá sa prvý raz vydala v devätnástich rokoch. Bolo to, samozrejme, z veľkej lásky k majiteľovi baru Jeremymu Thomasovi. Písal sa rok 1994 a títo dvaja sa postavili pred oltár len pol roka po tom, ako sa spoznali. A skúste hádať, kedy právnikom odovzdávali rozvodové papie­re! Rovné dva mesiace po veselici.  A aby toho nebolo málo, tak vôbec prvý raz pomýšľala Barrymore na biele šaty v čase, keď mala 16 rokov! Vtedy sa zasnúbila s Lelandom Haywardom.

Milla Jovovich (42). V šestnástke pred oltárom

Ďalšia tínedžerská rebelka, ktorej mohli rodičia dohovárať, koľko len chceli. Ona si postavila hlavu, a keď mala 16 rokov, vzala si v roku 1992 za manžela Shawna Andrewsa. Do vzťahu však asi predsa len lepšie videli jej rodičia, ktorí ju odhovárali, lebo rozvod prišiel na rad len dva mesiace po sobáši.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
22. apríl 2024 09:29