shutterstock.com
StoryEditor

Čože je to 50-ka? Týmto celebritám by ste ich vek určite neuhádli

29.07.2019, 15:00
Celebrity
Autor:
TV MAX
Kto by to bol povedal, že aj áčkové hviezdy STARNÚ? Ktoré z nich tento rok oslavujú polstoročnicu?

JENNIFER LOPEZ

Oslávila: 24. júla

U speváčky, tanečníčky, herečky, spisovateľky a producentky ako keby zastal čas, vyzerá presne ako pred 30 rokmi, keď prerazila v šoubiznisovom svete. Zlé jazyky tvrdia, že má za sebou množstvo plastík, no nik nemôže odoprieť fakt, že Lopez na sebe neuveriteľne drie – či už v posilňovni, alebo na pódiu pri vystúpeniach, kde sa „vlní“ lepšie ako hociktorá osemnástka. „Cítim sa na 26!“ prezradila latino diva a dodala, že jubileum bude oslavovať na americkom turné, ktoré odštartovala v júni. No a takto vyzerala oslava divy, ktorá sa konala v naozaj vo veľkom štýle!

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

WE FROM THE BRONX, NEW YORK ✨?A different view of last nights celebration...

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Lopez (@jlo),

​JAVIER BARDEM

Oslavoval: 1. marca

Tento sympatický Španiel, ktorý má za manželku krajanku, temperamentnú divu Penélope Cruz, je dôkazom toho, že muži starnú do krásy. Viac ako zapĺňaniu bulvárnych stránok novín sa venuje boju proti klimatickým zmenám a charite. S Cruz majú dve deti, pre médiá neposkytujú žiadne osobné rozhovory a prísne si strážia svoje krehké súkromie. Hoci nevie šoférovať, hrá parádne. Na konte má množstvo významných hereckých ocenení vrátane Oscara.

CATHERINE ZETA-JONES

Oslávi: 25. septembra

Krásnu brunetku možno viac ako kariéra preslávilo manželstvo s hereckým velikánom Michaelom Douglasom, ktorý je od nej o štvrťstoročie starší. Rodáčka z Walesu sa do povedomia verejnosti dostala v deväťdesiatych rokoch filmom Zorro: Tajomná tvár. Ako pôvabná Elena bola neprehliadnuteľná a odrazu o nej vedel celý svet. Na festivale vo Francúzsku sa prvýkrát stretla so svojím budúcim manželom Douglasom, porodila mu dve deti. Hoci Catherine trpí depresiami a bipolárnou poruchou, na verejnosti sa vždy objaví usmievavá a podmanivo krásna. Ako priznala, nič mimoriadne na svoje okrúhliny nechystá.

GERARD BUTLER

Oslávi: 13. novembra

Vedeli ste, že hollywoodsky casanova vyštudoval právo v Glasgowe? Rodený Škót sa však právnickej profesii nikdy nevenoval, uprednostňoval pitie do bezvedomia a divadlo. Po rokoch pretĺkania sa životom ho preslávila rola spartského kráľa Leonida vo filme 300. Butler je známy sukničkár, no preukázal, že má aj veľké srdce, keď neváhal riskovať a z rieky vytiahol topiaceho sa chlapca. Za to mu bola udelená cena za statočnosť. Päťdesiatku vraj bude oslavovať bujaro vo svojej luxusnej vile v Malibu, pozvaná je celá hollywoodska smotánka.

Gerard Butler shutterstock.com

CATE BLANCHETT

Oslavovala: 14. mája

Austrálskej kráske, ktorú preslávila úloha elfskej kráľovej Galadriel v Pánovi prsteňov, by isto nikto netipoval päť krížikov na chrbte. Módna ikona, ktorej štýl v obliekaní kopírujú omnoho mladšie krásky, si neváha obliecť svoj obľúbený outfit aj viackrát. „Plynie to z mojej úcty k prírode. Šetrím tak životné prostredie a robím to päť minút po dvanástej!“ vyjadrila sa prednedávnom nežná blondína. A keďže si roky udržiava rovnako štíhlu postavu, nemá problém navliecť si na seba nohavice spred desiatich rokov. „Naučil ma to sám majster Armani, pre ktorého je dobre ušitý kostým nadčasový,“ dodala nestarnúca diva.

MATTHEW MCCONAUGHEY

Oslávi: 4. novembra

Pred dvomi rokmi na svoje narodeniny rozdával rodinám v texaskom meste Kentucky mrazené moriaky, minulý rok oslavoval s najbližšou rodinou. Čo chystá tento rok oscarový herec na počesť svojho jubilea? Zatiaľ nič neprezradil, no bude to pravdepodobne komorná oslava s manželkou Camilou a ich tromi deťmi. Hviezda filmu Klub poslednej nádeje a seriálu Temný prípad sa možno inšpiruje kolegom a kamarátom Willom Smithom, ktorý si minulý rok na päťdesiatku daroval zoskok na lane.

RENEE ZELLWEGGER

Oslavovala: 25. apríla

Kto by to bol povedal, že bucľatá Bridget Jones má na krku polstoročnicu? Jej predstaviteľka Zellwegger pred pár rokmi spôsobila menšie šoubiznisové zemetrasenie, keď sa na červenom koberci objavila mierne „upravená“. Škodoradostné jazyky tvrdili, že mala za sebou niekoľko veľkých plastických operácií, ona všetko zvalila na starnutie: „Kto vyzerá stále rovnako, keď starne? Som iná, lebo som šťastná!“ Na 50. narodeniny si dopriala vzácne chvíle so svojou rodinou. „Tancovalo sa, pilo sa, taká klasická oslava to bola. Milujem dom plný ľudí,“ prezradila rodená Texasanka.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
28. apríl 2024 22:31