Instagram dominikamirgovaofficial
StoryEditor

Dara Rolins včera pokrstila nový album Dominiky Mirgovej. Pozrite sa na jej dojatie

17.07.2019, 14:00
Celebrity
Dominika Mirgová patrí do skupiny najpopulárnejších speváčok na našej hudobnej scéne. Včera sa konal krst jej nového albumu TOTO SOM JA. O tomto dni hovorí ako o jednom z jej splnených snov.

Môžeme skromne skonštatovať, že Dominika počas posledných mesiacov zažíva vrchol svojej kariéry. V osobnom živote jej všetko klape, očiam verejnosti tiež neuniklo ani to, že sa speváčke v posledných mesiacoch podarilo krásne popracovať na jej postave, čoho dôkazom sú aj fotografie, ktoré speváčka s radosťou uverejňuje na svojom Instagrame @dominikamirgovaofficial.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Dnes sa už neopaľuje ? pracuje sa vo veľkom ??‍♀️ ...chystáme veľký deň pre ? TOTO SOM JA ?? zaslúži si, či ?

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Mirgova (@dominikamirgovaofficial),

No a čerešničkou za týmto veselým a radostným obdobím bol včerajší deň, kedy pokrstila svoj ďalší sólový album s názvom Toto som ja. Krstnou mamou tohto albumu sa stala speváčka Dara Rolins. No a takto opisuje svoje pocity z krstu samotná Dominika: ,,Ďalší splnený sen. Lepšiu krstnú mamu ani nemohol mať! ĎAKUJEM TI @dararolins_vermi. Stále to všetko vstrebávam a rozplývam sa nad včerajškom...nemám slov... Dajte mi ešte chvíľu."

Nechýbala ani chvíľka dojatia, kedy Dominika ďakovala všetkým, ktorí stáli pri zrode jej nového albumu. Takto sa im poďakovala: ,,Je toho toľko, čo by som vám chcela povedať...včerajšok bol čarovný! Nečakala som toľko dobrej energie, emócií..proste som len chcela spraviť pre album TOTO SOM JA výnimočný deň a podarilo sa a to aj vďaka ľuďom ktorí prišli, pomohli, podporili a stáli v ten deň pri mne."

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Je toho toľko, čo by som vám chcela povedať...včerajšok bol čarovný! ⭐️ Nečakala som toľko dobrej energie, emócií..proste som len chcela spraviť pre album TOTO SOM JA výnimočný deň a podarilo sa a to aj vďaka ľuďom ktorí prišli, pomohli, podporili a stáli v ten deň pri mne ?? @skaj.ka_bakery @patus0 @vinomiluron @abdul__og @restaurant.umelka @kkphotography.sk @overground.art @svetlo_nosic (Max of sound) @factorywtf @lussimakeupartist @kamilkonkol @primadonnacollection_sk Vďaka @remigenius za ? doprovod ?? ? Nebola to len moja práca, ale aj práca tých, ktorí sa podujali na tvorbe albumu.. Marek Šurin ? @ien_echo @grizzly.neptunclan @ho0dini_ @gbod_anapol hostia @majself_neptun @erycanofficial @sortyx @an_dess_og @miroslavmirga13 a v neposlednom rade @adiss_og , ktorého som označila za “výkonného producenta albumu” (nerád sa tak označuje) ? nuž je to tak, máš ma na krku ??‍♀️ ale tak aspoň všetci budú vďaka mne vedieť, že #deezyboijeextra ? pretože je aj DJ, textár a ešte k tomu aj grafik ☝? tssss ?? Takže chlapci toto je naše spoločné dielo ?, ktoré je oficiálne pokrstené - uvedené do sveta ? (ste ready na ďalší album??) Samozrejme toto všetko by sa neudialo a nemohla by som sa naplno oddať hudbe, keby nemám svoju rodinu, ktorá stála pri mne a rešpektuje ma a hlavne za včerajšok moc moc ĎAKUJEM ?? @zvolkoofficial @majka.mirgova @miroslavmirga13 @fredperez_official ❤️ ľúbim vás ❤️ Áno boli aj slzy ? som emotívny človek a nebojím sa ukázať svoje slabiny občas ??‍♀️ ale tak ako toto sa nestáva hocikomu, haloo ??‍♀️ album mi pokrstila @dararolins_vermi ? a toto budem považovať za najkrajší okamih za celých 12 rokov odkedy som na scéne ???? (niečo ako dostať slávika) ☺️ Tento status píšem už vyše hodiny ??‍♀️ stále som dojatá a hľadám tie najkrajšie slová, no len by som sa znova opakovala... ! SOM ŠŤASTNÁ A SOM NA SEBA HRDÁ ! To sú asi tie slová, ktoré mám chuť zakričať! A to aj VĎAKA VÁM ?? chystám pre vás prekvapenie.... ? Nekončím, začínam, stále mám lepší plán...? ? @luczofcik.photography #novaDm#znovuzrodena#totosomja#album#pokrsteny#idemedalej ??

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Mirgova (@dominikamirgovaofficial),

Taktiež uznala, že je emotívny človek a svoje emócie sa nebojí ukázať ani verejnosti. Prezradila aj to, že sa jej fanúšikovia môžu tešiť na ďalšie novinky.
,,Áno boli aj slzy. Som emotívny človek a nebojím sa ukázať svoje slabiny občas, ale tak ako toto sa nestáva hocikomu, haloo. Album mi pokrstila @dararolins_vermi a toto budem považovať za najkrajší okamih za celých 12 rokov odkedy som na scéne (niečo ako dostať slávika). Tento status píšem už vyše hodiny. Stále som dojatá a hľadám tie najkrajšie slová, no len by som sa znova opakovala... ! SOM ŠŤASTNÁ A SOM NA SEBA HRDÁ !To sú asi tie slová, ktoré mám chuť zakričať!A to aj VĎAKA VÁM. Chystám pre vás prekvapenie.... Nekončím, začínam, stále mám lepší plán..."

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

?☀️❤️??? @dararolins_vermi #thankful#happy#experience#dreamcometrue ? @kkphotography.sk

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Mirgova (@dominikamirgovaofficial),

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 08:52