TASR
StoryEditor

Stále mladá a krásna aj po 50-tke. Jennifer Aniston má na nestarnúci vzhľad jednoduchý trik

23.01.2022, 14:00
Celebrity
Na to, že má herečka Jennifer Aniston po 50-tke, jej nestarnúci vzhľad je priam neuveriteľný. Nejde však len o to, že sa o ňu každý deň starajú pri natáčaní. Ona sama sa celý život riadi podľa niekoľkých a jednoduchých pravidiel, ktoré môžete dodržiavať aj vy, aby ste zostali stále mladé a krásne.
  • Snaží sa používať čo najmenej make-upu

Ako herečka starla, snažila sa zjednodušiť svoju rutinu starostlivosti o pleť čo najviac a zdá sa, že urobila správne. Opäť platí, že hydratácia je kľúčová, ale nedá aj na pleťové vody, krémy na tvár a pleťové séra, ktoré zanechajú jej pokožku rozžiarenú. Aj keď je make-up v súčasnosti najlepším priateľom takmer každej ženy, môže sa kľudne zmeniť na nočnú moru. Jennifer Aniston preto nikdy nenosila veľa make-upu. Keďže je veľmi skromná, na dosiahnutie svojho žiarivého vzhľadu používa iba maskaru, očné tiene a lícenku. Čo sa týka pier, na tie si nanáša len obyčajný balzam či lesk.

  • Kráľovná infrasauny

Herečka otvorene priznáva, že je zamilovaná do všemožných vychytávok proti starnutiu. Má rôzne technológie na masáž tváre či iné masážne prístroje. Najčastejšie však navštevuje infrasaunu, ktorá je jednou z jej najobľúbenejších procedúr. Je od nej závislá a niet sa čomu čudovať, pretože zbavuje telo toxínov a je veľmi uvoľňujúca. Navštevuje ju po cvičení približne trikrát do týždňa.

  • Jednoduché triky na starostlivosť o pleť

Ak chcete, aby vaša tvár vyzerala ako tá Jennifer Aniston, postriekajte si ju ľadovou vodou. Studená voda totiž redukuje známky starnutia, ako sú vrásky a iné následky neostíchajúcich slnečných lúčov. Tento jednoduchý trik praktizuje preto, aby vyzerala trochu bacuľatejšie a mladšie. Vyhýbať sa snaží horúcej sprche, ktorá má napríklad negatívne účinky na farbu vlasov. Posledným tajomstvom starostlivosti o pleť je vyriešenie problému unavenej pleti po prebudení. Nastriekajte si ľadovú vodu na tvár 25-krát za sebou, ktorá vám nepochybne zaručí mladší a krajší vzhľad.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 01:18