TASR
StoryEditor

Krásna novina zo šoubiznisu. Hoc známy pár nemohol počať bábätko, nechal si ho vynosiť

21.01.2022, 20:00
Celebrity
Dvojica sa s nádhernouu novinou pochválila na sociálnej sieti.

Keď sa herečka, podnikateľka a bývalá najkrajšia žena sveta Priyanka Chopra dala dokopy s o 10 rokov mladším spevákom Nickom Jonasom, pre mnohých bol tento pár príkladom. Ani vekový rozdiel či reči iných totiž dvojicu nerozdelili, práve naopak. 

Aj keď len nedávno mnohí špekulovali o rozvode dvojice, ktorá si svoje áno povedala pred troma rokmi, v skutočnosti si obidvaja strážili sladké tajomstvo. Prostredníctvom sociálnej siete oznámili, že sa stali rodičmi - aj keď trochu inak ako spočiatku plánovali. 

,,Byť matkou je niečo, čo definitívne chcem a dúfam, že akákoľvek je vôľa Boha, v správnom čase sa to stane,'' prezradila nedávno 39-ročná Priyanka magazínu Tatler. A to sa aj stalo.

,,Sme nadšení, že môžeme potrvrdiť, že sme privítali bábätko, ktoré nám bolo vynosené,'' znelo oficiálne stanovisko dvojice, ktorá reagovala na prvotné klebety, ktoré sa objavili v médiách. Nakoľko je táto téma - aj to, akým spôsobom sa stali rodičia, mimoriadne citlivá, rozhodli sa k nej bližšie nevyjadrovať a o súcitnosť poprosili aj médiá. Dievčatko malo prísť na svet len pred pár hodinami. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 10:19