Zuzana Mauréryinstagram.com
StoryEditor

Zuzana Mauréry: Táto žena je pre nás veľkou inšpiráciou! Pozrite sa, aký má šmrnc aj po päťdesiatke

15.04.2019, 09:17
Celebrity
Herečka Zuzana Mauréry má skvelé obdobie. Ako herečka boduje nielen u režisérov, ale aj u divákov, ktorí jej dopriali sošku OTO.

Obdivuhodné je na nej však aj niečo iné – stala sa múzou pre všetky ženy, ktoré nemajú najideálnejšie miery, no napriek tomu to nevzdali. Zuzana je toho príkladom. Za posledné dva roky na sebe zapracovala, schudla o niekoľko konfekčných veľkostí, viac sa hýbe a upravila aj stravu. Ako žena získala väčšie sebavedomie, elegantnejšie a odvážnejšie sa oblieka. Stala sa tak stelesnením ženskosti a pôvabu.

Mnohé ženy to s príchodom päťdesiatky vzdajú, no ona pôsobí mladistvejšie ako pred rokmi, jej štýl obliekania  je elegantný, striedmy a hodný hereckej divy. 

Ocenenie OTO si prevzala v blúzke s hlbším výstrihom, ktorú ukážkovo vyvážila nadýchanými rukávmi so sukňou s masívnou florálnou potlačou.

Jej postave pomohol výrazný opasok, ktorý krásne zoštíhlil pás. Zuzana je inšpiráciou pre bežné ženy. Žiari, v čom má určite prsty jej priateľ. Obklopila sa skvelými odborníkmi na módu, ktorí jej pomáhajú vytvárať hviezdny šmrnc.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 02:40