Beverly Hills 90210Reprofoto, YouTube/TV Guide
StoryEditor

Hereckí kolegovia z Beverly Hills 90210 spomínajú na Luka Perryho: Osud im dal šancu rozlúčiť sa

06.03.2019, 11:21
Celebrity
Aj keď sa populárny tínedžerský seriál Beverly Hills 90210 prestal nakrúcať už pred 20 rokmi, pre milióny ľudí, ktorí na ňom vyrástli zostane navždy srdcovou záležitosťou.

Aj preto bol pre všetkých obrovský šok, keď Luke Perry (+52), ktorý v ňom stvárnil rebelanta Dylana McKaya nečakane zomrel na následky masívnej mozgovej mŕtvice. Tá ho postihla ešte minulý týždeň a aj napriek prevozu do nemocnice sa z nej už nikdy neprebral. Krutým riadením osudu porážku dostal práve v deň, keď filmári oznámili, že chcú nakrútiť pokračovanie  Beverly Hills 90210. Mali sa v ňom objaviť aj pôvodní predstavitelia ako Jason Priestly, Brian Austin Green, Tori Spelling, Jennie Garth či Gabrielle Carteris. Luke Perry však odmietol.

Možno že už pociťoval nejaké zdravotné problémy... Jeho kolegovia mu to však nezazlievali a dnes sú osudu vďační, že im dal ešte šancu rozlúčiť sa s ním. Shannen Doherty, ktorá v seriáli hrala Dylanovu lásku Brendu, prezradila, že hoci po skončení nakrúcania prerušili s Perrym kontakt, keď v roku 2015 verejne ohlásila, že trpí rakovinou prsníka, Luke sa jej ozval a odvtedy boli v pravidelnom kontakte.  „Som v šoku, mám zlomené srdce. Strata môjho priateľa ma ničí. Navždy zostane v mojej duši i hlave,“ vyjadrila sa po jeho skone.

Aj Tori Spelling je dnes rada, že s ním len týždeň pred smrťou esemeskovala a  Jennie Garth s ním dokonca telefonovala. Poslal jej aj fotku svojej 18-ročnej dcéry Sophie, ktorá v tom čase robila dobrovoľníčku v africkom Malawi.  „Bol to jeden z najláskavejších a najskromnejších ľudí, akých som poznala,“ prezradila so slzami v očiach Tori Spelling. „Mám zlomené srdce. Pre mnohých znamenal tak veľa. Je to príšerná strata,“ smúti aj Jennie Garth. Luka Perryho naposledy na striebornom plátne uvidíme v najnovšom filme Quentina Tarantina Once Upon a Time in Hollywood, ktorý by mal mať premiéru v lete.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 08:30