Instagram/chiaraferragni
StoryEditor

Miliónová svadba roka: Svadobné šaty od Diora a lunapark!

03.09.2018, 13:43
Celebrity
Ich deň bol sledovaný takmer rovnako ako kráľovská svadba. Pri pohľade na príspevky zo svadby návrhárky Chiary Ferragni a speváka Federica Leonarda Lucii sa ale vôbec nečudujeme. Išlo o najväčšiu udalosť tejto jesene. Na svadbe nechýbal lunapark ani veľkolepý ohňostroj.

Presne 1. septembra bola svadba dvoch najsledovanejších Talianov. Po klasickom obrade sa novomanželia odobrali vymeniť svadobné oblečenie a zahájili slávnostnú party, ktorú sprevádzala obrovská šou.

Talianska blogerka a módna návrhárka Ferragni si na svoj deň obliekla snehobiele šaty od Diora. Bola úchvatná. Na večer si obliekla ešte zaujímavejšiu róbu. Dior jej totiž ušil šaty plné výšiviek priamo na mieru. Na sukni nechýbalo napríklad vyznanie lásky, ktoré si s manželom venovali.

Príspevok, ktorý zdieľa Chiara Ferragni (@chiaraferragni),

Večera nebola posledná, kedy sa návrhárka prezliekla. V lunaparku by sa totiž v dlhých šatoch len veľmi ťažko pohybovala. Na večierok si vybrala krátke šaty ako baletka. Novomanželia mysleli skutočne na všetko a Instagram je zaplavený stovkami videí a fotiek z ich svadby.

?

Príspevok, ktorý zdieľa Chiara Ferragni (@chiaraferragni),

I cry everytime I see this ? Wedding of my dreams @fedez

Príspevok, ktorý zdieľa Chiara Ferragni (@chiaraferragni),

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 16:46