pinterest.com
StoryEditor

Recept na najlepšie lángoše: TOTO cesto vám vydrží v chladničke aj týždeň!

31.08.2018, 14:36
Recepty a tipy
Ľúbi vaša rodina domáce lángoše? Ak áno, vyskúšajte tento recept. Iný už robiť nebudete.

Čo budete potrebovať?

500 ml mlieka

250 ml smotany

1 kg hladkej múky

30 g droždia

1,5 - 2 lyžičky soli

Postup:

Do misky nalejeme mlieko a rozmiešame v ňom droždie. Pridáme zbytok surovín a vymiešame cesto.

Hneď ako je cesto hotové, dáme ho do uzatvorenej misky a rovno do chladničky, kde cesto nakysne.

Na druhý deň môžeme vysmážať.

Prajeme vám dobrú chuť! :-)

TIP: Kyslú smotanu môžete vymeniť aj za jogurt. Do cesta môžete pridať 1 lyžičku sódy. Lángoše sú potom vláčnejšie.

Elementy ženy: Štylistka Zuzana Kanisová

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/recepty-a-tipy, menuAlias = recepty-a-tipy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
22. november 2024 08:21