archív Marie Bartalos
StoryEditor

Ukážková rodinka Márie Bartalos. Namiesto kariéry uprednostnila čas so svojimi najbližšími

31.12.2021, 19:00
Celebrity
Sympatická herečka Mária Bartalos sa tento rok stala už dvojnásobnou mamou. Na sociálnych sieťach sa každodenne delí o rôzne zábery zo súkromia svojej rodinky. Materstvo si užíva naplno, o čom svedčí aj jej neustáli úsmev na tvári.

Mária Bartalos sa stala mediálne známou najmä po účinkovaní v seriály Oteckovia. Aj vďaka tehotenstvu sa musela po nejakom čase od herectva odtiahnuť a stať sa hrdou mamou. V manželstve s Adriánom Bartalosom, s ktorým je približne tri roky, je šťastná a netají sa snom o veľkej rodine. Pred pár mesiacmi porodila druhého synčeka a nepochybne si materstvo užíva ako jedno z najkrajších období v živote. Táto rodinka je naozaj ukážkovou. Plánuje sa herečka vrátiť na televízne obrazovky?

Na sociálnych sieťach len pozitívne

Charizmatická herečka Mária Bartalos sa na televíznych obrazovkách tak skoro neukáže. Materstvo si užíva plnými dúškami a naplno sa venuje svojim dvom krásnym synčekom Noelovi a Jonatánovi. Na sociálnych sieťach každodenne zdieľa momenty zo života so svojou rodinkou. Deti si s manželom vysnívali a netaja radosť z ich nevinného vzťahu, ktorý si budujú. „Okrem toho, že si nesmierne užívame Jonatanovu prítomnosť si taktiež užívame pohľad na to, ako sa buduje vzťah medzi ním a jeho starším bratom. Od ich prvého stretnutia ho Noel neustále zasypáva zvedavými pohľadmi, úprimnými úsmevmi a vrúcnymi objatiami. Takto sa každým dňom stávajú z chlapcov väčší parťáci a z nás spokojnejší rodičia,“ napísal Adrián Bartalos krátko po narodení malého Jonatána.

Mária Bartalos využíva materskú dovolenku naplno, s deťmi trávi všetok čas a o myšlienky či pocity z materstva sa delí aj s fanúšikmi. „Spoločné tvorivé aktivity mám veľmi rada. Keď si sám nájde nejakú aktivitu, pri tej dokáže vytrvať celkom hodnú chvíľu a svojou vynaliezavosťou ma neprestáva prekvapovať. Rada ho vtedy sledujem, lebo vidieť ako je vtedy zapálený a sústredený,“ napísala herečka k fotografii, na ktorej je malý vysmiaty Noel so snehuliakom. Mária Bartalos sa snaží na sociálnych sieťach šíriť pozitívnu energiu a ako sama hovorí, je tam pre inšpiráciu, povzbudenie, zábavu, ktorú sama potrebuje. Netají sa tým, že je šťastná ak ľudia na jej profil zavítajú práve kvôli tomu. Okrem jej ukážkovej rodinky fanúšikov zaujíma či sa ešte niekedy vráti na televízne obrazovky.

Uvidíme ju niekedy ešte ako herečku?

 „Učíš sa text?“ napísal jeden z herečkiných fanúšikov pod fotografiu, na ktorej číta knihu. Pozitívna odpoveď by asi každého potešila, avšak herečka sa zatiaľ vrátiť k herectvu nechystá. Primárne sa chce venovať rodine a v druhom rade riešiť tanečné štúdio, ktoré má s manželom Adriánom Bartalosom. Priznáva však, že pre ňu herecká kariéra určite úplne neskončila, pretože ak by sa naskytla nejaká príležitosť a bola by s ňou stotožnená, určite by si rada zopakovala život na javisku. Teraz sa však chce naplno venovať svojim synom, ktorí sú pre ňu veľkou inšpiráciou a darom. Byť mamou jej naozaj svedčí. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 20:17