archív Lucie Sládečkovej
StoryEditor

Sťahuje sa do dovolenkového raja? Lucid trávi sviatky v exotike, návrat tak skoro neplánuje

28.12.2021, 12:00
Celebrity
Lucia Sládečková, ktorá pôsobí ako úspešná vizážistka a influencerka, sa rozhodla stráviť sviatky a Nový rok v exotike. Pozrite sa, ktorá destinácia jej s dcérkou prirástla k srdcu.

Slovenská vizážistka, tiež známa ako Lucid Style, je jednou z najznámejších a najúspešnejších stylistov na Slovensku. Lucia Sládečková sa netají tým, že sa rozhodla vychovávať sama, a preto na sociálnych sieťach každodenne zdieľa momenty so svojou dcérkou Lýdiou. Vzťah ku kráse a móde po nej pomaly dedí, dokonca má aj svoj vlastný profil, ktorý jej mamina spravuje. Okrem toho, že je vizážistka hrdou mamou, rozhodla sa, že strávi tento rok v exotike. Pozrite sa, ktorá destinácia jej prirástla k srdcu?

Kapustnica aj v Thajsku

Aj keď je na výchovu malej Lýdii sama, zvláda ju ukážkovo. „Sama neviem, kde sa vo mne berie toľko energie a zároveň radosti. Nevnímam únavu, to už musí byť úplne bláznivý deň. Ale to vlastne nie je ani o dni, ale o celku. Asi, keď viem, že by som nemala z čoho fungovať, posúva ma to a sebazaprenie je v mojom prípade veľmi silné,“ napísala na sociálnej sieti, kde fanúšikom vysvetľuje, ako sa pasuje s únavou ako slobodná mama.

Aby si oddýchla, rozhodla sa, že sviatky tento rok strávi v prekrásnom Thajsku aj so svojou rodinkou. Vianoce predsa človek môže sláviť, kde len chce a Lucia Sládečková je otvorená každej príležitosti: „nechcela som byť doma na sviatky, niekedy je potrebné zmeniť úplne všetko a ja zmeny vítam s plnou náručou. Mám rada pokoj a radosť.“ Aj keď je thajská kuchyňa chutná, miluje tú našu, slovenskú. Prezradila, že jej Slováci dokonca na Štedrý deň uvarili kapustnicu, ktorá jej náramne chutila. Otázkou je, ako to vymyslela s vianočným stromčekom a darčekmi. „Mám tu dvoch zvedavcov, a predsa každý miluje radosť detí. A keďže ich milujeme, kúpili sme stromček a Ježiško si nás našiel aj tu,“ uviedla Lucid. Je jasné, že si Lucia Sládečková vie sviatky užiť hocikde. Dôležité je, aby mala pri sebe ľudí, na ktorých jej záleží, to je pre ňu všetkým.   

Návrat domov odkladá

Známej vizážistke sa vracať domov určite nechce. Tvrdí, že má ďaleko od domova možnosť pocítiť slobodu a voľnosť. Okrem toho neustále zdieľa, krásnu prírodu a pamiatky, ktoré Thajsko ukrýva. Niet sa teda čomu čudovať, že sa rodinka ešte nechystá na odchod. Lucia Sládečková dokonca prezradila či niekedy rozmýšľala nad zmenou trvalého bydliska: „premýšľala a premýšľam stále či sa vzdám svojej práce a úplne zmením život, alebo krajinu, kde to budem rozvíjať. Ja sa viem istým veciam prispôsobiť a je to zvláštne.“ Priznáva, že sa jej pocity menia zo dňa na deň, a preto sa stále hľadá. „Prišla som premýšľať a zhodnotiť si situáciu. Mám v sebe chaos, ale nie negatívny. Nejak sa stále neviem uvoľniť.. nechcem rady, chcem dostať ten pocit, ktorý ma vráti späť do môjho tela,“ napísala k fotografii, kde vysmiata leží na pláži. Lucia Sládečková si život užíva naplno, a predsa každý občas potrebuje vypnúť a načerpať novú energiu. Či už je to na Slovensku alebo niekde inde. Má pri sebe ľudí, ktorí jej robia radosť, a to je všetko, čo potrebuje.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 22:14