profimedia
StoryEditor

Jeho manželka tragicky zomrela, no na pohreb mu ísť zakázali. Život Júliusa Satinského nebol len o smiechu

23.12.2021, 18:30
Celebrity
Bola to láska ako hrom, azda od prvého okamihu. Napriek tomu však neskončila šťastne...

Nie je jasné, prečo spolu dvojica nestihla mať deti - obidvaja totiž po nich nesmierne túžili. Satinský mal deti rád a aj jeho kolega Milan Lasica tvrdil, že v nich videl budúcnosť. Tú videl aj s Oľgou, ktorú si zobral za svoju manželku a čakal, že s ňou prežije zvyšok svojho života...

Záhadná smrť

Keď Július Satinský vyprevádzal začiatkom roku 1985 svoju milovanú manželku, tak ako už niekoľkokrát predtým, na návštevu k príbuzným do Ameriky, netušil, že ju už nikdy neuvidí. Oľga Lajdová sa utopila 22. januára 1985 počas kúpania na ostrove Svätý Tomáš na Amerických Panenských ostrovoch. Nevedno, či išlo o náhlu zdravotnú indispozíciu, alebo plávala príliš ďaleko, či sa náhle zmenilo počasie.

Satinský, ktorý tvrdil, že stratí zmysel života, ak Oľga umrie, nemal ani možnosť sa s ňou rozlúčiť, ba dokonca jej ani položiť kvety na hrob a oplakať ju. Oľgino telo totiž nepreviezli domov. Pochovali ju tam, v ďalekej cudzine. Jej telo spustili z lode na dno mora. Aké paradoxné, že voda, ktorá sa v tom roku 1962 stala svedkom zrodenia ich veľkého citu, sa o 23 rokov neskôr stala katom ich lásky.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. október 2024 12:07