David a Victoria Beckham.YouTube
StoryEditor

Hollywoodske manželstvá pevné ako skala: Tajomstvo ich lásky

26.01.2018, 10:03
Celebrity
Aj v takom semeništi hriechu a frivolných vzťahoch akým je Hollywood, sa nájdu žiarivé príklady. Manželstvá, ktoré spolu pevne držia desať, dvadsať či tridsať rokov a odolávajú nástrahám. Aké sú tajomstvá ich lásky?

Portia de Rossi & Ellen DeGeneres (14 rokov)

Pôvabná herečka Portia de Rossi, ktorú poznáme so seriálu Ally McBeal sa na prvý pohľad zamilovala do uznávanej moderátorky v roku 2004. Základným kameňom ich vzťahu je podľa Portie maximálna úprimnosť. „Sme skutočne veľmi dobré kamarátky, rozprávame sa o všetkom a nikdy si neklameme. Ani len trošku. Ellen je jedinou osobou, s ktorou chcem tráviť čas, je mojou najlepšou priateľkou a chcem s ňou byť nonstop.“ Slovami chvály nešetrila ani Ellen, ktorá sa priznala, že všetko ide akosi plynulo a prirodzene. „Jednoducho som našla tú pravú. Znie to možno banálne, ale ona je mojou spriaznenou dušou. Je pre mňa všetkým a neviem, čo by som si bez nej počala.“

 

David & Victoria Beckham (18 rokov)

Vzťahu popovej speváčky a futbalistu nedávali znalci pred takmer dvadsiatimi rokmi dlhú životnosť. Tajomstvom ich vzťahu je podpora snov a ambícií toho druhého. Pri výchove štyroch detí sa striedajú, aby aj druhý z dvojice bol naplnený a spokojný. „Počas týždňa módy, kedy pracujem, budú deti v New Yorku a David už naplánoval výlety do múzeí, spoločné večere, je v tom veľmi dobrý. Rovnako ako ja... Takto môžete ukázať vašu podporu v manželstve – že sa o všetko postaráte.“

 

Jada Pinkett Smith & Will Smith (22 rokov)

Hereckej dvojici to klape už viac ako dve desaťročia. Napriek tomu, že boli podľa bulvárnej tlače tesne pred rozvodom aspoň desaťkrát. „Nikdy sme nepracovali na našom vzťahu – vždy sme pracovali individuálne, každý sám na sebe. A potom sme tomu druhému predstavili samých sebe v lepšej verzii, ako predtým,“ prezrádza Will. Okrem osobného rozvoja však u nich doma dôležitú úlohu zohráva aj komunikácia. Keď sa v ich vzťahu zmrákalo, Smithovci neváhali a navštívili manželskú poradňu. „Keď sa už raz na to dáte, pravda vypláva najavo. Aj s temnými chvíľkami...No pre mňa to bola temnota pred úsvitom. Keď ľudia začnú rozprávať, kto sú a čo si myslia, vtedy ich skutočne spoznáte. Podľa mňa je to očista predtým, ako sa dostanete na druhú stranu, kde je porozumenie a posunutie vzťahu smerom vpred,“ povedal Will.

 

Kyra Sedgwick & Kevin Bacon (28 rokov)

Takmer tri desiatky rokov spolu. To už je úctyhodný výkon aj na bežný ľud, nieto ešte na Hollywood. Zlatým pravidlom tejto hereckej dvojice je, že si vždy vyjasnia všetky konflikty a nemajú sex s nikým iným. Monogamia je pre nich samozrejmosťou rovnako ako sklápanie záchodovej dosky. A čo sa týka intimity, doprajú si ju párkrát do týždňa, aj keď práve na ňu nemajú chuť.

 

Tom Hanks & Rita Wilson (29 rokov)

Ďalší vzťahoví veteráni, ktorí sú dôkazom toho, že pravá láska existuje. „Rita a ja sme požehnaní, lebo sa skutočne máme radi a vždy tomu tak bolo. Ustáli sme nejakú tú búrku, nebolo to však nič podstatné.“ Keď novinári písali o rozvode, dvojice si nenechala brnkať po nose a rozhodli sa bojovať. „V určitom bode sa musíte ozvať a povedať im, že to takto už viac nemôžu robiť. Naše manželstvo je pre nás posvätné. Keď urobíme čosi hlúpe na verejnosti, nech sa páči. Ale nech si nevymýšľajú nezmysly,“ spravodlivo sa rozčúlil Tom.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. apríl 2024 10:35