Facebook / Jan Pokorny
StoryEditor

Boj s démonmi prehral. Súťažiaci zo šou Farmár hľadá ženu je mŕtvy

25.01.2018, 09:39
Celebrity
Pamätáte si na úspešnú jojkársku reality show Farmár hľadá ženu? Charizmatický farmár Jan pokorný, ktorého všetci poznali ako Indiána, sa včera rozhodol nečakane ukončiť svoj život.

Pred pár rokmi na obrazovkách televízie JOJ valcovala reality show Farmár hľadá ženu. Na svetlo sveta vytiahla rôzne bizarné postavičky. Pred takmer šiestimi rokmi sa v nej o srdce sympatickej farmárky Jany uchádzal charizmatický chlapík Jan Pokorný. Ten ešte predtým stihol narobiť rozruch aj v českej verzii šou a vodu mútil aj v tej slovenskej. Dokonca sa zdalo, že by v Jane mohol nájsť tú pravú partnerku.

Jan, prezývaný Indián, mal však divokú neskrotnú povahu. Liečil sa zo závislosti od alkoholu, stihol sa trikrát rozviesť a splodiť dve deti. Svojich démonov však pravdepodobne už nedokázal ovládať, a tak prišla včera večer zo susedných Čiech smutná správa. Ako prvý ju na svojom facebookovom profile publikoval znalec celebrít, bývalý bulvárny novinár Pavel Novotný. „Pre všetkých, ktorí toto zložité hovädo, čo malo rado zvieratká, ženy a život a viac dobrého o ňom povedať neviem, poznali, mám smutnú správu. Farmár Honza ,Indy´ Pokorný je po smrti. Našli ho pred pár hodinami – vraj práve zapadalo slnko, čo by sa mu páčilo - na známom mieste pod Kuňkou, kúsok od jeho koní. Odišiel dobrovoľne. Nech je ti zem ľahká, Indián,“ napísal.

Jeho slová pre Blesk.cz potvrdila aj policajná hovorkyňa, Indián sa obesil.

Jan Indián Pokorný Facebook / Pavel Novotný oficiálni

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 13:37