Facebook / Marcel Jurák
StoryEditor

Splnený sen! Tento mladý Slovák očaril svetoznámu speváčku

23.01.2018, 12:48
Celebrity
Slovák Marcel Jurák bol cez víkend na koncerte svojej obľúbenej speváčky v Amsterdame. Isto ani v najtajnejšom sne nedúfal, že sa k nej dostane až tak blízko.

Študentovi Marcelovi Jurákovi zo Slovenska sa cez víkend splnil obrovský sen. Ako skalný fanúšik popovej ikony Lady Gaga sa vybral na jej koncert do Amsterdamu. Napísal aj srdcervúci list, ktorý pripevnil k bunde a hodil jej to počas vystúpenia na pódium.

Lady Gaga si bundu obliekla a list prečítala. Jeho obsah ju natoľko dojal, že zostúpila priamo k Marcelovi a objala jeho aj kamarátku Simonu.

Úspešná speváčka je známa širokou základňou fanúšikov, ktorí ju bezvýhradne obdivujú. Práve jej texty vlievajú rozorvaným puberťákom silu do života. Mladí ľudia bojujúci so šikanou, nadváhou či odlišnou sexuálnou orientáciou nachádzajú útechu práve v skladbách Lady Gaga.

Prečítajte si list, ktorý napísal Marcel svojmu idolu.

Drahá Stefani,

volám sa Marcel a som tu s mojou kamarátkou Simonou. Leteli sme do Amsterdamu až zo Slovenska, len aby sme Ťa počuli spievať naživo.

Chcel som Ti len povedať, že si mi už veľakrát zachránila život. Na základnej škole som si prechádzal ťažkým obdobím, šikanovali ma pre moju hmotnosť a orientáciu. Myslel som si, že sa to nikdy neskončí. Jediná vec vďaka ktorej som sa cítil lepšie, si bola Ty, Tvoje piesne, tie texty...

Cítil som sa slobodný a plný radosti. A šťastný za to kým som. A taký som aj teraz silnejší a šťastnejší ako kedykoľvek predtým. A som za to vďačný.

Mám však jeden sen. Ten sen je sedieť vedľa Teba s mojou kamarátkou Simonou, zatiaľ čo Ty spievaš skladbu Million reasons.

Dúfam, že sa mi to jedného dňa splní...

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 17:54