RTVS
StoryEditor

Soňa Müllerová otvorene o priateľovi: „Takýto je môj chlap."

19.01.2018, 13:00
Celebrity
Moderátorka Soňa Müllerová je už viac ako tri roky šťastne zamilovaná. Pokoj a lásku našla v partnerovi Jaroslavovi. Čo o ňom prezradila?

Moderátorka Soňa Müllerová prežíva pohodové životné obdobie. Dcéra Ema žije už takmer päť rokov v Paríži a syn Filip vyletel z rodného hniezda ešte pred ňou.

A ona si po turbulentnom období našla priateľa, ktorý ju už tri roky nosí na rukách. Detaily zo súkromia porozprávala Evite v jej pravidelnej šou Všetko čo som chcela vedieť o na Rádiu Expres.

„Som rada, že som takéto niečo zažila, som rada, že som to mala možnosť spoznať. Každý človek, ktorý bol vedľa mňa, bola povahou úplne iný. Jaro je živelný spontánny, naturalistický človek. Má rád prírodu a je aj veľký poľovník, čo som v sebe dlho riešila,“ priznala milovníčka zvierat Soňa. „Je živočíšny, musí stále niečo robiť, je to taký činorodý pán. Ja som zas trošku mondénna a vekom ešte viacej. No on ma ťahá, vymýšľa program. Zároveň je aj samotár, má chalupu v Maďarsku, kde sa dá dostať len kompou. Chodí tam každý týždeň, sadne do auta a odšoféruje 450 kilometrov bez problémov. Rúbe tam drevo a poľuje. Povedala som si, že keď mám takéhoto chlapa, tak si ho chcem užiť,“ teší sa pôvabná moderátorka.

„Užívame si života, tešíme sa. Ani som neuvažovala, že ešte budem mať plnohodnotný vzťah a myslím, že ani on nie. A tak sme sa stretli. Okrem toho, nikdy nevieš, kedy sa to skončí, a tak si užívam každý deň,“ vyznala sa úprimne pred Evitou, s ktorou ju spája dlhoročné priateľstvo.

Túžbu po partnerovi pocítila, keď sa deti zariadili po svojom a k mame chodili len občas. „Vtedy som pochopila, že by bolo fajn niekoho mať. Ale moc som to nevyhľadávala, jednoducho to prišlo a bolo to fajn,“ dodáva.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 16:48