Ilustračné fotounsplash.com
StoryEditor

Nestarnúce hviezdy showbiznisu: Pozrite sa, ktoré herečky oslávia päťdesiatku

16.01.2018, 18:01
Celebrity
Sú slávne, stále krásne a svojím šarmom neraz zatienia oveľa mladšie kolegyne. Nič na tom nemení ani fakt, že tento rok oslávia päťdesiatku. Pozrite sa, ktoré herečky čakajú tento rok okrúhle narodeniny.

Céline Dion

Narodila sa 30. marca 1968 v Charlemagne, malom mestečku v Kanade. Vyrastala obklopená hudbou. Jej matka hrala na husle a jej otec na harmoniku. Preslávila sa titulnou piesňou k filmu Titanic. Je niekoľkonásobnou držiteľkou ceny Grammy.

  Celine Dion Celine Dion pinterest.com

Kylie Minogue

Na kráse slávnej Austrálčanky sa zub času podpísal minimálne. Narodila sa 28. mája 1968 v Melbourne v Austrálii. Začínala ako herečka v televíznych seriáloch. Vďaka singlom I Should Be So Lucky a Locomotion stala popovou hviezdou.

 Lisa Marie Presley

Medzi päťdesiatničky sa vo februári zaradí aj Lisa Marie Presley, jediná dcéra speváka Elvisa Presleyho a dcéra Priscilly Presleyovej. Viac ako hudba ju preslávilo manželstvo so spevákom Michaelom Jaksonom. Lisa Marie Presley Lisa Marie Presley pinterest.com

Gillian Anderson

Agentka Scullyová zo seriálu Akty X, touto postavou sa preslávila americká herečka Gillian Anderson v rokoch 1993 - 2002. Narodila sa 9. augusta 1968 v Chicagu. V súčasnosti sa venuje najmä výchove dcéry Piper a v práci pre televíziu.

Reuters

Jane Krajkowski

Americká herečka a speváčka je známa najmä vďaka úlohe Elaine Vaasl v kultovoum seriáli Ally McBealová. Narodila sa 11. októbra 1968 v štáte New Jersey.

Lucy Lui

Exotická kráska a rodáčka z New Yorku do svojich piatich rokov hovorila len po čínsky. Preslávila sa predovšetkým účinkovaním v americkom seriáli Ally McBealová a vo filme Kill Bill. Zahrala si aj vo filme Charlieho anjeli.

Lucy Lui Lucy Lui pinterest.com

Naomi Watts

Britsko-austrálska herečka začala svoju kariéru v austrálskej televízii účinkovaním v seriáloch Hey Dad..! V roku 2002 ju časopis People zaradil medzi 50 najkrajších ľudí sveta. Okrúhle narodeniny oslávi 28. septembra.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 03:11