StoryEditor

Prvé slová po utajenom pôrode: Mama Enriqueho Iglesiasa sa neudržala

29.12.2017, 09:43
Celebrity
Spevák Enrique Iglesias sa stal otcom dvojičiek, ktoré mu na svet priviedla partnerka Anna Kournikova. Ani jeden z dvojice však informáciu nepotvrdil. Našťastie sú na svete šťastné novopečené babičky, ako napríklad Enriqeuho matka Isabel Preysler.

Enrique Iglesias a Anna Kournikova sa fanúšikom nikdy nepochválili, že sa stanú rodičmi. No pár dní pred Vianocami svet obletela novinka o utajenom pôrode bývalej ruskej tenistky. Páru sa mali narodiť dvojičky – NicholasLucy. Ani po tejto radostnej novinke sme sa však nedozvedeli viac, a tak sa vyrojili rôzne špekulácie.

Viacero amerických médií píše o tom, že Enrique s Annou vybudovali okolo svojho sídla v Miami päťmetrový múr, aby si ešte viac ochránili svoje súkromie pred fotografmi aj náhodnými zvedavcami. Múr začali stavať v lete, keď bola Anna v druhom trimestri tehotenstva a podľa portálu TMZ stál polmilióna eur.

Fakt, že Enrique s Annou svoje súkromie na verejnosti nepretriasajú však zjavne nezabránil spevákovej mame, Isabel Preysler, v rozlete. „Enrique je v týchto dňoch neskutočne šťastný,“ prezradila spokojná Isabel na titulke najnovšie čísla španielskeho magazínu Hola.

A post shared by Revista ¡HOLA! (@holacom) on

V rozhovore novopečená babička vysvetľuje aj dôvody, pre ktoré bol pôrod dvojičiek utajený. „V rodine všetci rešpektujeme naše želania a Enrique s Annou si svoje súkromie veľmi strážia. Enrique detaily zo svojho života nezdieľa a chcel, aby to tak aj zostalo. A ja som prvá, ktorá to rešpektuje. Enrique a Anna si želajú žiť svoje životy diskrétne a v úzadí.“ Preto ani neodpovedala na otázku, ako sa dozvedela, že bude dvojnásobnou babičkou.

Prezradila aspoň, že Anna mala absolútne normálny priebeh tehotenstva a nemusela vôbec odpočívať. „Anna sa nepotrebuje skrývať. Vedie celkom obyčajný domácky život. Má okolo seba Enriqueho, rodinu a priateľov,“ dodáva.

Enrique je svojím súkromím taký posadnutý, že sa vraj kvôli tomu neobjavil ani nedávnej svadbe svojej sestry. A aj keď sa vie, že Vianoce zvykne rodina tráviť spolu, na svetlo sveta sa zatiaľ nedostala žiadna fotografia. K dispozícii nie je ani čerstvá fotografia mamy so synom.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 02:12