profimedia
StoryEditor

Zdravotné problémy už neutají. Zo známej speváčky je dnes len kosť a koža, ľudia ju nespoznávajú

16.12.2021, 13:30
Celebrity
Meno ikonickej speváčky poznávajú ako staršie, tak aj mladšie generácie. Jej vzhľad však už dávno nie...

Céline Dion sa narodila ako štrnáste, najmladšie dieťa do chudobnejšej katolíckej rodiny v Kanade. Napriek tomu však tvrdí, že jej detstvo bolo mimoriadne krásne a šťastné, aj keď si ho príliš neužila. Už ako malé dievča sa totiž zamilovala do spevu natoľko, že jej talent bol známy v jej širšom okolí. Prvé ''vystúpenie'' zažila ako 5-ročné dievčatko na svadbe svojho brata a už vtedy bolo všetkým známe, že o malom dievčatku ešte len budú počuť. Keď mala 12 rokov, jeden z jej bratov sa podujal a nahral so svojou najmladšou sestrou duet, ktorý odvážne poslal hudobnému agentovi. Ten sa do hlasu malej Céline zamiloval - a po čase aj do samotnej speváčky. 

Manažérom a agentom Céline bol už od tínedžerských čias Réne Angelil, ktorý bol od mladej Kanaďanky o 26 rokov starší. Ani vekový rozdiel im však v láske nebránil a v čase, keď mala Céline 26 rokov, povedala svojmu agentovi pred oltárom áno. Ich manželstvo sa nedalo považovať za iné, než harmonické. Okrem toho, že jeden druhého podporovali, sa stali rodičmi troch krásnych detí a žili rozprávkovým životom. Bohužiaľ aj táto rozprávka skončila - a to v roku 2016, keď René podľahol po dlhom boji zákernej rakovine. Práve táto správa speváčku nesmierne zasiahla. 

,,Bol to jediný muž, ktorého som pobozkala. Nebol len mojím partnerom, boli sme jedno. Bol jediným mužom, ktorého som milovala,'' prezradila v rozhovore pre CBS News zdrvená Céline. O krátky čas na to ju zasiahla ďalšia správa a to, že jej milovaná mama taktiež zomrela. Trápenie sa začalo podpisovať na vzhľade umelkyne čoraz viac - a aj keď tvrdila, že je v poriadku a že je jednoducho štíhla, fanúšikovia to vidia inak. Hoc od bolestných okamihov uplynuli už roky, výzor speváčky sa nemení a ľudí doslova desí. 

Pred pár dňami speváčka dokonca zrušila niekoľko koncertov. Dôvodom má byť práve jej zdravotný stav. Podľa medializovaných informácií majú Céline trápiť svaly, konkrétne silné a pretrvávajúce kŕče v nich. Fanúšikov však mala ubezpečiť, že nejde o nič vážne. Či to tak skutočne je, zrejme ukáže až čas. Faktom však je, že sa Céline sústredí najmä na seba - o čom svedčí aj rozhovor pre Today Show.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa E! News (@enews)

,,Nemám muža. Nemám ženu. Nemám nikoho. Robím to pre seba. Pretože keď sa ja cítim dobre, nezáleží mi na tom, čo si ľudia myslia,'' vyjadrila sa speváčka na tému sebalásky. To však príde bizarné fanúšikom, ktorí si myslia, že sa Céline o seba práve po fyzickej stránke príliš nestará. Neustále ubúdajúce kilá vyzerajú na speváčke nezdravo - a to, že má Dion len 53 rokov, by jej zrejme nikto netipol....

Pozrite sa, ako speváčka vyzerá:

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. júl 2024 20:37