profimedia
StoryEditor

Nový prírastok v rodine Britney Spears. Známa speváčka sa pochválila radostnou novinkou

16.12.2021, 11:00
Celebrity
Prednedávnom oznámila Britney Spears fanúšikom, že sú so svojím priateľom zasnúbení. Na sociálnej sieti tentoraz uverejnila záhadný príspevok o tehotenstve, na ktorý reagoval prekvapene aj jej snúbenec.

S priateľom Samom Asgharim sa zasnúbili v septembri takmer po piatich rokoch stretávania sa. Speváčka má už dvoch synov z predchádzajúceho manželstva s Kevinom Federlineom, s ktorým boli manželmi necelé tri roky.  Avšak netají sa tým, že by si chcela založiť rodinu aj so svojím snúbencom. 

Tretie dieťatko na ceste?

Ešte len nedávno bola Britney Spears oslobodená z takmer 14-ročného opatrovníctva. Speváčka si odvtedy užíva slobodu najviac ako len môže. Môže si teraz dopriať všetko, po čom túži a na základe vlastného rozhodnutia. Po oznámení zasnúbenia uverejnila na sociálnej sieti záhadný príspevok. „Nový prírastok do rodiny, hádaj či je to chlapec alebo dievča. Ešte raz ďakujem láska,“ napísala speváčka držiaca v ruke malú detskú fľaštičku. Popritom sa na uverejnenom videu pohybovala tak, akoby kolísala v rukách dieťa. Jej snúbenec na to reagoval smajlíkmi s otvorenými ústami dokorán. Očividne bol prekvapený aj on sám. Robí si Britney Spears z fanúšikov len srandu?

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Britney Spears (@britneyspears)

Po bábätku túžila už skôr

Už v novembri speváčka uverejnila príspevok s nápisom: „Rozmýšľam o ďalšom dieťati! Som zvedavá či to bude tentoraz dievčatko,“ napísala k fotografii s detskými nožičkami. Britney Spears totiž v lete na súde tvrdila, že nemôže mať ďalšie dieťa, pretože otec jej zakázal byť znovu tehotnou. Taktiež tvrdila, že bola nútená používať antikoncepciu. „Rada by som sa progresívne posunula vpred a chcem mať skutočnú rodinu. Chcem sa vydať a mať dieťa,“ priznala sa fanúšikom na sociálnej sieti v júni tohto roku: „mám však v sebe vnútromaternicové teliesko, takže neotehotniem,“ dodala.

Či to je skutočne pravda alebo si Britney robí z fanúšikov srandu, je zatiaľ otázne. Faktom však je, že bábätko by so svojím snúbencom rozhodne mať chcela.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 02:59