profimedia
StoryEditor

Mama ho v detstve opustila bez slova. To, ako sa k nej zachoval po rokoch známy herec, vás dostane

10.12.2021, 10:00
Celebrity
Herca Hugha Jackmana, známeho aj ako Wolverine, opustila mama, keď mal len osem rokov. Na sociálnych sieťach prednedávnom uverejnil fotografiu, ktorá však dojíma.

Herec a jeho súrodenci si museli prežiť naozaj ťažké detstvo. Zo dňa na deň sa jeho mama rozhodla odísť z Austrálie do Spojeného kráľovstva a svojim piatom deťom poslala iba telegram. Hugh Jackman však nikdy nespochybňoval lásku, akú prechovával k svojej mame. „Nikdy som necítil, viem, že to môže znieť zvláštne, ale nikdy som nemal pocit, že by ma moja mama nemilovala,“ prezradil na margo svojej minulosti.

Spomienky na odchod

Trauma, ktorá sprevádzala hercove detstvo bola oprávnená. Jeho mama Grace Mcneil odišla len tak, bez rozlúčenia. Jeho otec zostal na výchovu piatich detí úplne sám. „Myslel som si, že sa pravdepodobne vráti. A potom sa to nejako ťahalo ďalej a ďalej,“ povedal Hugh Jackman, ktorý v sebe ako dieťa nosil bolesť. Až neskôr si uvedomil, že sa jeho matka už nevráti. Dokonca si dodnes pamätá deň, keď odišla. ,,Keď som sa vrátil zo školy, v dome nikto nebol. Na druhý deň prišiel telegram z Anglicka. Bola to mama. A to bolo všetko. Otec sa každú noc modlil, aby sa mama vrátila,“ zaspomínal si herec na jeden zo zlomových okamžikov svojho života.

Zmierenie po rokoch

Po rokoch sa mama vrátila a aj keď by jeden človek čakal, že k nej bude herec cítiť zášť, nestalo sa tak. Namiesto toho sa rozhodol vypočuť si ju - a odpustil jej. Pochopil, že mama od pôrodu trpela depresiami a nemala nikoho, komu by sa zdôverila a kto by jej pomohol. Neznamenalo to tak, že ho nemiluje - presne tak, ako to v detstve cítil aj Hugh.

Na sociálnu sieť dokonca nedávno herec pridal fotografiu s jednuduchým popisom mama, na ktorej ju vrúcne objíma. Okrem toho spolu trávia naozaj veľa času, ktorý si zapĺňajú rôznymi aktivitami, čím dobiehajú zameškané chvíle. „Vždy som bol s mamou veľmi spojený. Mám s ňou dobrý vzťah,“ povedal herec, ktorý si naozaj váži toto spojenie, aj keď prišlo až po rokoch. Nestalo by sa tak, ak by nemal veľké srdce. Našťastie ho však počúval viac, než svoje ego a aj vďaka tomu rodinka vychádza lepšie, než kedykoľvek predtým. Sila odpustenia je naozaj veľmi dôležitá, pretože nikdy nevieme, čo je dôvodom konaním iných.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Hugh Jackman (@thehughjackman)

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 08:26