Mária Čírová
StoryEditor

Na Vianoce je už pripravená. Pozrite sa, ako vyzerajú najkrajšie sviatky u Márie Čírovej

09.12.2021, 08:00
Celebrity
Ani by ste nepovedali, ale jeden z najväčších sviatkov pomaly klope na dvere. Prípravy na Vianoce u Márii Čírovej sú už v plnom prúde. So svojimi deťmi napiekla medovníky a dokonca spolu vytvorili aj novú pesničku na Mikuláša.

Speváčka Mária Čírová zdieľa na sociálnych sieťach, okrem nádherného spevu aj každodenné radosti, ktoré prežíva so svojou rodinkou. Trojnásobná mamina sa už pred necelým týždňom začala pripravovať na sviatky. „Advent je čarovné obdobie, počas ktorého robíme doma rôzne aktivity. Minulý rok sme vás na Mikuláša potešili pesničkou Mikulášku dobrý strýčku a tento rok premýšľame nad niečím novým“, napísala Mária Čírová k príspevku, v ktorom s dcérou vymysleli aktivitu, kde vyhľadávali nové básničky a skladali k nim melódie.

Prvé rodinné medovníky

S Vianocami sa spája aj krásna vôňa medovníkov či iných cukroviniek. Mária Čírová sa s rodinou pustila do pečenia medovníčkov. Netajila potešenie, že je to ich úplne prvý krát, čo pečú túto vianočnú pochutinu. „Úžasná tradícia, a zároveň skvelá inšpirácia pre každú rodinu,“ s takýmito slovami s ňou zdieľali nadšenie aj jej fanúšici. Okrem pečenia Mária Čírová pridala na sociálnu sieť aj každoročný zvyk, ktorý robí takmer každá domácnosť. Deťom na druhú adventnú nedeľu vyvesila na krb ponožky s menami. Deti sa tak mohli čakať na príchod Mikuláša.

Vitaj, vitaj Mikuláš

K Vianociam nepochybne patria aj vianočné piesne. „Všetkým deťom, malým aj veľkým, prajeme krásneho Mikuláša! Nech ku vám zaletí naša nová mikulášska pesnička,“ napísala Mária Čírová k príspevku na sociálne sieti. S deťmi sa obliekla do nádherných červených šiat, nasadili si čiapky a spoločne začali hrať a spievať. Nechýbal ani malý Ruben, ktorý sedel po celý čas maminke na kolenách a tešil sa z krásnych momentov. Chytľavá pesnička má síce len pár veršov, ale stojí za to ju pustiť aj vašim deťom. Okrem novej Vianočnej piesne Mária Čírová oznámila fanúšikom aj konanie online koncertu. „Máme tu už druhé Vianoce, keď sa nemôžeme stretávať tak ako sme boli zvyknutí. Do poslednej chvíle som verila, že sa nám podarí zahrať aspoň jeden koncert naživo, ale nakoniec sme sa rozhodli ísť touto cestou. Pre mňa ako trojnásobnú mamu je veľmi dôležité neprestať žiť, nech sa vonku deje čokoľvek,“ napísala k pozvánke na vianočný koncert, ktorý sa uskutoční aj napriek súčasnej situácii. Je jasné, že Mária Čírová a jej deti milujú Vianoce a zahajujú prvé prípravy a čo vy, tešíte sa tiež?

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 08:26