instagram/ domicibulkova
StoryEditor

Ďalšie dieťatko na ceste? Dominika Navara Cibulková otvorene o druhom tehotenstve

18.11.2021, 09:00
Celebrity
Bývalá slovenská najlepšia tenistka nechala fanúšikov nahliadnuť do svojho súkromia.

Už v čase, keď Dominika Cibulková pred dvoma rokmi oznámila koniec svojej športovej kariéry, bolo fanúšikom jasné, že sa zameria na ďalší cieľ v živote - a to založiť si rodinu. Tak sa aj stalo a Dominika sa už o pár mesiacov na to pochválila so správou, že čaká vytúžené bábätko. Okolo prvého dieťatka nerobila žiadne tajnosti a fanúšikom počas tehotenstva prezradila aj pohlavie bábätka. 

Meno Jakub si vybrala kvôli svojej mamine, ktorá by tak Dominiku pomenovala, ak by sa narodila ako chlapec. Dnes má už malý chlapček vyše roka a svojim rodičom robí neskutočnú radosť. Malý šibal vyzerá, akoby z ockovi oka vypadol, čo koniec koncov priznala aj Dominika. ,,Keď sa na tejto fotke pozerám na Jakubka, mám pocit, akoby som videla svojho manžela v mini verzii,'' napísala k fotografii synčeka športovkyňa, ktorá sa momentálne sústredí nielen na vlastné podnikanie, ale najmä na rodinu. 

So svojím manželom Michalom Navarom trávi všetok svoj voľný čas a dvojica si vychutnáva každý moment pri svojom krásnom synčekovi. Niet divu, že sa fanúšikovia tak opýtali na to, či v blízkej dobe neplanujú ďalšie bábätko - a či vôbec túžia po tom, aby mal Jakubko súrodenca. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova)

,,Súrodenca pre Jakubka určite chceme, manžel by chcel najradšej hneď,'' odpovedala Dominika bez okolkov. ,,Ja ale potrebujem ešte chvíľku dať vydýchnuť môjmu telu, takže ešte máme chvíľku čas,'' dodala. Najbližšie sa tak plánuje venovať primárne svojmu chlapčekovi, no niet pochýb o tom, že už o pár mesiacov môže oznámiť ďalšiu radostnú správu.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 17:29