profimedia
StoryEditor

Z dcérky Dary Rolins je už veľká slečna. Na najnovších fotografiách by ste ju zrejme už nespoznali

08.12.2021, 12:30
Celebrity
Obľúbená slovenská speváčka sa v deň svojich narodenín pochválila fotografiou, ktorá fanúšikov poriadne prekvapila.

Dara Rolins oslávila neuveriteľných 49 rokov. Na jej výzore by to však rozhodne nikto nebadal, nakoľko sa známa slovenská speváčka udržuje v perfektnej forme. Aj keď sama otvorene priznáva, že v minulosti podstúpila plastickú operáciu nosa či iné menšie, neinvázivné zákroky, faktom je, že mladosť a vyžarovanie sa jej darí udržať najmä kvôli zdravej životospráve. 

Speváčka je totiž milovníkom pohybu a deň bez toho, aby sa hýbala, si nevie predstaviť. Jóga, tanec alebo posilovanie doma - aj to sa všetko podpisuje na Darinej dokonalej postave, ktorou zakaždým vyráža dych. Ako však sama priznala, istý podiel v tom má aj genetika, čo badá najmä na svojej dcére. Malá Laura, ktorú má s hudobníkom Matejom Homolom, je totiž tiež štíhla ako prútik - a svaly vie ''nabrať'' tak rýchlo, ako slávna mama. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Mnohí fanúšikovia si myslia, že malá Laura sa pdoobá aj na Daru fyzicky. Pri fotografiách, ktoré speváčka zverejňuje na sociálnej sieti, si ju mnohí mýlia práve s malou Darinkou. Napriek tomu však nemožno pochybovať o tom, že Lola, ako speváčka svoju dcéru prezýva, zdedila veľa aj po otcovi. Názory sa líšia, isté však je, že takto je dokonalou kombináciou oboch. 

,,Kedy takto stihla vyrásť?'' zazneli komentáre pod Darinou fotkou po tom, čo zverejnila fotografiu, na ktorej je so svojou dcérou. Podľa nej je už jasné, že Lola je skutočne veľká slečna a čoskoro sa zmení na nádhernú ženu. Čo poviete?

Fotky Loly nájdete v galérii:

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
17. apríl 2024 06:36