Profimedia Tara Rice / Airbnb / Splash News
StoryEditor

Seriál Sex v meste sa dočká pokračovania už zajtra. Tešiť sa môžete na poriadnu zápletku

08.12.2021, 11:45
Celebrity
Obľúbený seriál si získal srdcia viacerých generácií - a aj preto sa tvorcovia rozhodli dopriať najmä fanúšičkám pokračovanie.

Prvé chýry o tom, že sa snímka Sex v meste opäť objaví na televíznych obrazovkách, sa objavili ešte minulý rok. Vtedy boli hlavné predstaviteľky oslovené na pokračovanie dvoch úspešných filmov, ktoré malo zavŕšiť tretie pokračovanie. Kim Cattrall, predstaviteľka Samanthy, však odmietla. Istý čas to vyzeralo tak, že je príbehu o štyroch priateľkách koniec - až kým sa tvorcovia nerozhodli scénar poupraviť. 

Fanúšičky seriálu sa tak môžu tešiť. Už zajtra 9.decembra 2021, totiž výjde prvá epizóda pokračovania seriálu Sex v meste, ktorá bude štartovacou v sérií s názvom Just like that. Každý štvrtok sa na streamovacej platforme HBO objaví ďalší diel. Dokopy ich bude deväť.

,,Nehľadali sme žiadnu štvrtú postavu. Našou štvrtou postavou je New York. Bude tam totiž mnoho nových, vzrušujúcich tvárí a z toho sme nadšení,'' prezradila herečka Jennifer Hudson, ktorá kedysi v seriáli stvárnila asistenku Carrie. Zdá sa tak, že minimálne ona sa vráti do ikonického deja. Podľa webu Page Six by sa v sérii mal objaviť aj Aidan, bývalý snúbenec Carrie. Samozrejmosťou je aj pán Božský, s ktorým to však bude zrejme trochu škrípať. V najbližších epizódach sa objaví aj bývalá priateľka Carrienho manžela a je skutočne otázne, ako sa celá situácia vyvinie. Isté však je, že sa diváci majú na čo tešiť. 

Okrem iného je totiž v seriáli mnoho momentov, ktoré reflektujú dnešnú dobu. Aj keď všetko ide popredu - hlavné predstaviteľky nepredstierajú svoj vek, práve naopak. Ukazujú, že starnúť sa dá aj s noblesou a že stredný vek rozhodne nie je obdobie úpadku, ako si mnohí myslia. 

Pozrite si, ako vyzerajú predstaviteľky dnes:

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. júl 2024 02:19