profimedia
StoryEditor

Svojho otca vidí len na filmovom plátne. Tom Cruise totiž uprednostnil sektu pred vlastnou dcérou

07.12.2021, 15:00
Celebrity
Jeden z najznámejších hercov sveta sa netají tým, že je vášnivým scientológom. Jeho láska k náboženskému presvedčeniu dokonca zvíťazila aj nad láskou k dcére...

Populárny herec Tom Cruise sa radí k scientológom už dlhé desaťročia. Náboženské presvedčenie zdieľala aj na začiatku jeho druhá manželka, Nicole Kidman, s ktorou si adoptoval dve deti. Ich manželstvo však dlho nevydržalo - a podľa medializovaných informácií to bol práve Tom, kto sa rozhodol z dňa na deň skončiť vzťah so známou herečkou. Tá sa retrospektívne priznala k tomu, že ju rozchod, ako aj toxické správanie Toma poriadne trápilo a oficiálnym rozvodom sa jej koniec koncov uľavilo. 

Krátko po tom sa po boku Toma začala ukazovať ďalšia herečka - Katie Holmes, ktorú sa mu tiež podarilo zlákať k scientológom. Po šiestich rokoch sa však manželstvo rozpadlo a dôvodom bolo najmä presvedčenie herca. Ten totiž vyžadoval, aby sa k scientológom pridala aj ich biologická dcérka Suri, ktorá mala v tom čase len 5 rokov. To Katie zásadne odmietla, čím nastali neprekonateľné spory. 

Podľa medializovaných informácií totiž Tom odmieta stretnutie so svojou dcérou, pokiaľ sa nepridá dnes už 15-ročná tínedžerka k scientológom. Svoje jediné biologické dieťa nevidel už 10 rokov, no zdá sa, že mu to príliš neprekáža. Fotografie s ňou si dokonca vymazal aj zo svojich sociálnych sietí.

O čosi ťažšie to má Suri, ktorá nesie otcovo priezvisko a s podobizňou svojho otca sa stretáva takmer na každom kroku. Vymazať ho len tak nemôže. Momentálne totiž so svojou mamou, ktorá ju vychováva sama, žije v New Yorku, ktoré je známe tiež ako centrum šoubiznisového sveta. Nakoľko je jej otec stále aktívnym hercom, nenatrafiť na plagáty či bilboardy s jeho podobizňou, je takmer nemožné... 

,,Suri a jej mamina majú medzi sebou silné puto. Keď sa cíti Katie zle alebo v strese, práve Suri sa jej snaží pomôcť a byť jej oporou. Katie má skutočne pocit, že jej dcéra je takým jej osobným anjelom,'' prezradil zdroj magazínu Us Weekly a dodal, že napriek slávnemu menu má Suri bežné detstvo bez manierov. Jediné, čo chce, je tráviť čas so svojimi najbližšími a s milovanými psíkmi.

Pozrite si, ako Suri vyzerá dnes:

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 02:08