Jessie Jinstagram/jessiej
StoryEditor

Rozhodla sa vychovávať sama, no o dieťatko prišla. Smutný príbeh známej speváčky

06.12.2021, 12:00
Celebrity
Stratou dieťatka si bohužiaľ prešlo už mnoho žien. Niektoré bojujú v tichosti , iné sa so smútkom a pocitmi chcú podeliť s ostatými. Jessie J sa aj cez bolesť rozhodla oznámiť ľuďom na sociálnej sieti, že o svoje dieťatko prišla. Nie len sebe, ale aj ženám s podobným príbehom môže byť speváčka príkladom, podporou a nádejou na lepšie časy.

Speváčka Jessie J sa pred pár mesiacmi rozišla s tanečníkom Maxom Phamom, s ktorým je dodnes veľmi dobrá priateľka. Po oznámení o rozchode na sociálnej sieti povedala, že sa rozhodla mať dieťatko sama. „Pretože je to všetko, čo som kedy chcela a život je predsa krátky“, napísala speváčka ako odôvodnenie k svojmu rozhodnutiu.

Veľká sila v ženskom tele

V Amerike počas tehotenstva absolvuje väčšina žien dve ultrazvukové vyšetrenia. V prvom trimestri na potvrdenie termínu pôrodu a v 18.-22. týždni na potvrdenie správnej anatómie a pohlavie dieťatka. Jessie J sa o bolestnej správe dozvedela až na treťom vyšetrení, kde už doktori nedokázali nájsť srdcový tep. „Otehotnieť bol zázrak sám o sebe a zážitok, na ktorý nikdy nezabudnem a viem, že ho zažijem znova. Stále som v šoku, ale viem, že som silná a budem v poriadku“, oznámila v príspevku na sociálnej sieti spolu s fotografiou, na ktorej drží tehotenský test. Reakciou naň boli silné a podporujúce komentáre od fanúšikov, ale aj iných známych celebrít. „Niekedy láska nestačí, aby to fungovalo, a to je v poriadku. To neznamená, že si zlyhal", okrem toho speváčka pridala k fotografii citát, ktorý môže slúžiť ako podpora nie len pre ňu, ale aj pre iné silné ženy s podobným príbehom.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jessie J (@jessiej)

Hudba jej pomáha

Speváčka mala mať hneď na druhý deň vystúpenie v Los Angeles. Fanúšikom oznámila, že to odspieva, ale nie preto, aby sa vyhla smútku, ale preto, že potešenie nachádza najmä prostredníctvom hudby. Začala som spievať, keď som bola mladá, pre radosť, aby som naplnila svoju dušu terapiou seba lásky, to sa nikdy nezmenilo, a preto to musím spracovať po svojom. Chcem byť úprimná a pravdivá a neskrývať to, čo cítim. Zaslúžim si to. Chcem byť v tejto chvíli sama sebou, najviac ako len môžem. Nielen pre divákov, ale aj pre seba a moje malé bábätko, ktoré urobilo maximum", povedala Jessie J pred začiatkom vystúpenia. Je dobré, ak sa o svojom smútku môže žena niekomu zdôveriť a opísať svoje pocity. Na to však potrebuje poslucháčov, ktorých speváčka na dvojhodinovom koncerte nepochybne mala. Vystúpenie sa preto nieslo v duchu lásky, bolesti, sily a podpory.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 12:31