instagram/ alexandraorviska
StoryEditor

Veľká šťastná rodinka aj napriek rozchodu. Známe Slovenky dokazujú, že láska k deťom je najsilnejšia

02.12.2021, 14:30
Celebrity
Nie je tajomstvom, že hudobník Martin Valihora má dve krásne dcérky, ale každú s inou ženou. Človek by povedal, že tieto dve ženy budú skôr nepriateľkami, ktoré sa navzájom obchádzajú. Avšak v tejto rodinke je tomu inak.

Pred viac než desiatimi rokmi médiami obletela správa, že Martin Valihora s moderátorkou Alexandrou Orviskou, s ktorou má dcérku Viki, už netvoria pár. Po rozchode však zostali priateľmi a spoločne sa starali o svoju dcérku. Moderátorka známej relácie si medzitým našla partnera, s ktorým je aj v súčasnosti a spolu majú synčeka Jonatana. Po niekoľkých nevydarených vzťahoch si hudobník taktiež našiel priateľku, herečku Natáliu Germáni. Už necelé dva roky im robí radosť dcérka Zuna. Ako spolu táto rodinka vychádza?

Praje im len najlepšie

Po rozchode sa Alexandra Orviská neprestala stretávať s expartnerom, najmä kvôli dcérke Viki. Spolu zvyknú tráviť každé narodeniny a dokonca aj Vianoce. Málokto by si v dnešnej dobe rozumel so súčasnou priateľkou bývalého, avšak v tejto rodinke je tomu inak. S Natáliou má veľmi dobrý vzťah a netají sa tým, že od začiatku im dáva zelenú. Už počas Natáliinho tehotenstva a samotného pôrodu jej bola veľkou oporou, o čom svedčí aj to, že sa obe dcérky hudobníka narodili v Amerike. Medzi mamičkami vládne naozaj idylka a pokoj. Chodia spolu na nákupy, do reštaurácie a navzájom sa navštevujú. Tento jedinečný vzťah, ktorý majú, môže byť len príkladom pre iné páry.

Spoločne trávia chvíle

Ukážkový vzťah otca s oboma dcérami je neuveriteľný. Dokonca Natália často na sociálnych sieťach pridáva spoločné fotografie aj s nevlastnou dcérkou Viki, ktorá si rozumie aj s malou Zunou. Viktória bola aj pri jej narodení a v nemocnici ju aj s maminou vítala s kopou balónov. Mamičky spolu nedávno dokonca zdieľali pocity z prvých krokov malého Jonatana, Alexandrinho malého synčeka. Je očividné, že si mamičky navzájom vo výchove pomáhajú a deti učia súdržnosti a láske. Príkladom môžu byť aj moderátorkine fotografie všetkých detí, ktoré sú plné bozkov a radosti. Z jej staršej dcérky Viki je už veľká baba a so svojím bračekom a nevlastnou sestričkou sa rada túli a nehanbí sa za krásny vzťah, ktorý spolu majú. Pozrite sa v galérii na to, ako sa k sebe majú.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
21. apríl 2024 17:15