profimedia
StoryEditor

Známa slovenská herečka šokovala. Svojej dcérke dovolila zmeniť sa na chlapca

13.11.2021, 15:00
Celebrity
Informáciu verejnosti priznala samotná herečka.

Známa slovenská herečka Jana Wagnerová je pre divákov známa najmä pre svoj hlas, ale aj z účinkovania v seriáli Rodinné prípady. Nedávno prijala ponuku účinkovať v jojkárskej šou Bez servítky, kde divákom neukázala len svoje kulinárske schopnosti, ale aj domov, v ktorom žije. Popritom, ako kamere predstavovala miestnosti sa zvrtla reč aj na jej dcéru Lili. 

„Ono to trvá s mojím dieťatkom už dva roky. Necíti sa byť dievčaťom, ale chlapcom," otvorene priznala Jana s tým, že aj keď to bolo mimoriadne ťažké, dnes sa so situáciou vysporiadala a pozerá sa na to inak. „Mám dieťa. Už je to lepšie. Mali sme také dva ťažšie roky, kým sa stabilizoval, či je chlapec alebo dievča a aj sme to riešili. Momentálne to všetci akceptujú, nikomu to neprekáža a ľúbime ho. Voláme ho mužským rodom, aby sme mu neubližovali. Má 14 rokov," vysvetlila divákom ďalej. 

Herečka sa snaží dopriať svojmu dieťaťu len to najlepšie - a to aj za cenu, že to ostatní nemusia chápať. Ona sama vie, ako sa jej dieťa cíti - a práve preto si za svojím rozhodnutím stojí. 

 „Myslím si, že som dobrá maminka. Moja dcéra, teda syn, nech to ľudia vedia a nech sa ani on na mňa nehnevá, som na neho hrdá," dodala Wagnerová. Či sa jej dcéra rozhodne podstúpiť aj oficiálnu zmenu pohlavia, je zatiaľ otázne. Faktom však je, že ju herečka bude podporovať najviac, ako vie, nech už sa rozhodne akokoľvek.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 18:49