Markíza
StoryEditor

Rudo z Extrémnych premien: Takto si užíval dovolenku s manželkou

15.12.2017, 09:06
Celebrity
Rudo Kučák z Čadce schudol vďaka televíznej šou neuveriteľných 81 kilogramov. S milovanou manželkou Ivankou sa vybrali do ďalekej Austrálie na niekoľkotýždňovú zaslúženú dovolenku.

Pamätáte si ešte na Ruda Kučáka z úspešnej šou Extrémne premeny? Podnikateľ z Čadce sa poriadne zaprel a podarilo sa mu zo 180 kilogramov schudnúť na neuveriteľných 99. Bola to jedna z najvýraznejších premien šou a Rudo sa vďaka novému životnému štýlu mohol vrátiť k svojej dávnej vášni – hokejbalu. „Je to super pocit! Keď sa dnes objavím kdekoľvek v reštaurácií, alebo na ulici, nevnímam z okolia tie negatívne signály, že prišla nejaká zrúda či tučko do podniku. Veľmi sa mi uľavilo. Zapadol som do prostredia, žijem a vyzerám ako väčšina ľudí a to je fajn,“ zhodnotil svoju premenu pre Kysucký šport.

Predtým to vraj bola čistá hrôza. „Myslím si, že hovorím za veľkú časť obéznych ľudí, keď poviem, že som sa až takto nevnímal. Skutočne. Áno, vedel som o kilách navyše, ale tie rástli a ja som sa s tým stotožňoval. Veď, bol som to ja, však? Žiaľ, veľa ľudí si tak nepripadá a ani nepripúšťa fakt, ako v skutočnosti vyzerá. Váha a výzor vám zovšednie a vy sa trápite možno aj do konca života,“ dodal chlapík, ktorému sa zdravý životný štýl podarilo udržať.

A nezaháľal ani na romantickej dovolenke v ďalekej Austrálii, kam sa vybral so svojom manželkou Ivankou. Tá pri ňom stála aj v ťažkotonážnych časoch a Rudo ju označil za svoju životnú lásku. Okrem leňošenia na pláži v Queensladne a spoznávania krásnej krajiny u protinožcov Rudo poctivo cvičil a behal. Jeho nezlomnou vôľou bol ohúrený aj kondičný tréner Maroš Molnár, ktorý mu pod jednu z akčných fotografií napísal obdivný komentár v znení „Rudo, ty zviera v ľudskej koži. Super!“

Rudo teda svoju šancu na nový život nepremrhal a aj po tom, ako sa vypli kamery, pokračuje v aktívnom športovaní a zdravom stravovaní. Pozrite si fotografie z jeho austrálskeho výletu v našej galérii.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 09:06