Markíza
StoryEditor

Milan z Extrémnych premien pribral 10 kíl: Takto vyzerá teraz

20.11.2017, 09:45
Celebrity
Milan Šilhavík schudol v televíznej šou desiatky kíl. Ako však vyzerá v týchto dňoch?

Televízna šou Extrémne premeny sa minulý týždeň skončila. Posledným súťažiacim bol vedúci čerpacej stanice Milan Šilhavík, ktorý sa dopracoval až k váhe 157 kilogramov.

Vďaka kondičnému trénerovi Marošovi Molnárovi sa však dostal na neuveriteľných 85 kíl a diváci mali možnosť vidieť úplne nového Milana. Optimistický chlapík vyzeral skvele a žiaril spokojnosťou.

Nadváha mu dlhé roky poriadne strpčovala život a nakopil si vďaka nej hneď niekoľko zdravotných problémov. „Bol to stav, ktorý ohrozoval môj život, lekári mi dávali 2 – 3 roky života, všetky hodnoty boli zlé, mal som nábeh na cukrovku, vysoký krvný tlak, pridružilo sa k tomu spánkové apnoe. Teraz mám už všetky hodnoty normálne,“ teší sa Milan, ktorý sa do televíznej šou vrhol najmä kvôli zdraviu a kvôli synovi Jakubovi, ktorému chcel byť vzorom.

Po skončení nakrúcania však zjavne ubral z entuziazmu a časť schudnutej váhy sa mu vrátila naspäť. Mali ste to možnosť vidieť v Teleráne, kde bol tento sympaťák hosťom. „Áno, pribral som desať kilogramov, mal som zdravotné problémy, po operácii nasledovala rekonvalescencia a k tej sa pridružili ďalšie zdravotné problémy. Potom keď sa dalo všetko do normálu, nebudem klamať, dal som si pauzu,“ priznal chlapsky Milan, ktorý však na sebe opäť pracuje. „1. novembra sa skončila motokrosová sezóna, a začína makať v telocvični. Keď sa to premení na drobné, necvičím asi desať mesiacov. To znamená, že som pribral jeden kilogram každý mesiac. Ale skúste sa ma opýtať za dva mesiace, budem v starej dobrej forme,“ sľúbil.

Milan Šilhavík v Teleráne Markíza

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 15:44