Instagram / Tamara Klusová
StoryEditor

Tomáš Klus o manželke: „Ľudia nám lásku neverili."

02.11.2017, 14:00
Celebrity
Charizmatický český pesničkár otvorene o láske, manželke, deťoch a hudbe.

​V Čechách majú na hudobnej scéne nevídaný úkaz. Je ním spevák Tomáš Klus, ktorý sa vymyká všetkým stereotypom. S manželkou Tamarou vychováva tri deti, neholduje večierkom, nekumuluje majetok a neplytvá nadutými prázdnymi rečami. Naopak, on sa zaujíma o numerológiu, duchovné veci a v ľuďoch hľadá zo zásady len to dobré. Okrem toho vydal celý rad úspešných albumov a na svojim konte má strieborného aj zlatého Českého slávika.

Koncom novembra prichádza tento autentický pesničkár aj na Slovensko, kde odohrá šesticu koncertov v rámci svojho Recyklus tour. V našich mestách tak zrecykluje tie najväčšie hity. Polovičku playlistu vytvorili samotní fanúšikovia a tú druhú tvoria obľúbené skladby Klusovej kapely.

V súčasnosti už rádiami rotuje spevákov najnovší singel A pak, ktorý nahral s manželkou. „Presviedčal som ju na spoluprácu ťažko, bolo to päť rokov intenzívnej práce, kedy som jej nedal pokoj. Ja som si duet vždy veľmi prial, baví ma s ňou tvoriť, lebo mám pocit, že sme kompatibilní. Je to uveriteľné, autentické. Zo začiatku nám ľudia neverili ani našu lásku a teraz nám ju veria. Keď môžem ľuďom predať nejakú správu, tak to je tá, že byť rodinou je skvelé.  Človek si ujasní vzťahy, lebo naše životy sú z 95 percent tvorené vzťahmi. Základ je v našej rodine. Keď je to všetko v pohode, človek začne byť otvorený aj svetu mimo rodiny, lebo má svoj prístav. A z chlapa sa stáva ochranca a nie dobyvateľ,“ zamýšľa sa spokojne.

Tomáš Klus Facebook / Tomáš Klus

​Dôkazom sú aj tri malé deti, ktoré s manželkou vychovávajú. Štvorročné, ročné a niekoľkomesačné. Josefína, AlfredJenovéfa. Pre tridsiatnika Klusa je rodina všetkým a tú svoju si pestuje ako vo vatičke. „Keď môžem, zoberiem von dve staršie deti a manželke nechám jej priestor. Najmladšie dieťa ešte kojí, a tak stále spí a ona si môže urobiť svoj deň. Je dôležité balansovať a dať jej priestor pre sebarealizáciu, lebo len naplnený človek môže byť šťastný. A to je jedno čím sa naplní. Mňa poteší masáž a ju návšteva kaderníka. Okrem toho, v Čechách hrám cez víkendy a cez týždeň som doma. Rozhodol som sa, že do tej doby, pokiaľ pôjdu deti do školy, to osekám a budem s nimi. Síce by som si mohol zarobiť viac peňazí, ale nekúpil by som si za ne čas, ktorý som nestrávil s deťmi.“

Tomáš dnes s Tamarou žije v harmonickou manželstvo, no nemali to vždy jednoduché. Jeho fanúšikovia totiž Tamaru obviňovali, že sa chce na jeho sláve len priživiť a lásku jej neverili. „No ona sa s tým statočne vyrovnala a ja ju obdivujem. Ustála to s kľudom, aj keď to bolelo. Naučila ma termín, ktorý som vtiahol do svojho života – utĺcť ľudí láskou. A nakoniec to prešlo. Už nie je Tomáš Klus a nejaká jeho žena, už je to Tomáš a Tamara,“ dodáva charizmatický spevák.

 

A kde môžete Tomáša Klusa vidieť?

20.11. Nové Mesto nad Váhom

21.11. Nitra

23.11. Prievidza

24.11. Martin

26.11. Banská Bystrica

27.11. Prešov

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
17. apríl 2024 01:23